首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Hi, there! I’ve come to see the flat. My name is Mark Adams. W
[originaltext]M: Hi, there! I’ve come to see the flat. My name is Mark Adams. W
游客
2023-08-04
80
管理
问题
M: Hi, there! I’ve come to see the flat. My name is Mark Adams. We spoke on the phone on Wednesday?
W: Hi, Mark. Come on up. I’ll buzz you in. Green door on the second floor on the right side… Nice to meet you. I spoke to all your references, and they all checked out OK. So let me show you around. The place actually belongs to my mother, but her health isn’t great, so we finally managed to persuade her to move in with us and rent this old place out.
M: It’s a great size, plenty of space, very versatile. I think it’s a winner for us.
W: Yes. All the appliances are brand-new. There’s a washing machine and a tumble dryer in the utility room next to the kitchen.
M: Lots of closet space too, which is fabulous. My wife has a ridiculous number of shoes. Now, the big question: What about noise and the neighbours?
W: Well, all the neighbours are elderly. So no noisy kids and the back of the house overlooks a clear and peaceful pond, so it’s perfect if tranquility is what you are looking for.
M: That’s good news. We’ve been living in a less than glamorous part of Aberdeen, constantly harassed day and night by noisy neighbours. Getting to work was a nightmare too, as we only have one car and my wife has to use it as she works nights at the hospital.
W: Well, if you like the place, it’s yours, as soon as I get a contract drawn up with the solicitor. The first month’s rent and a deposit are mandatory on signing the contract. Then we can work out when is the best day for you to pay rent each month.
5. What does the woman say about the flat?
6. What is the man’s chief consideration in looking for a flat?
7. What does the man have to do on signing the contract?
8. Why does the man say his wife will feel very excited if they move into the flat?
选项
A、She can have a wonderful view of the pond.
B、She will be much closer to her work place.
C、She can make friends with new neighbours.
D、She will have plenty of space for her shoes.
答案
D
解析
对话最后,男士说道:“离开我们现在住的那个破旧的地方。我妻子会很兴奋,开始往衣柜里塞满那些鞋子。”对话中间部分男士也提到过有很多壁橱空间很棒,因为他妻子的鞋子数量多得离谱。由此可知,如果他们搬进这套公寓,他的妻子会很兴奋,因为她会有很多空间放她的鞋子,故D项正确。对话中女士提到从房子的后面可以俯瞰一片清澈宁静的池塘,但这并不是男士妻子兴奋的原因,故排除A项。对话中男士没有提到妻子兴奋是因为新房子离工作地点更近,也没有提到妻子要和新邻居交朋友,故B项和C项也排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2895872.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Emotionsareanessentialandinseparablepartofourconscio
[originaltext]Emotionsareanessentialandinseparablepartofourconscio
[originaltext]WhileithaslongbeenapracticeinAsiancountries,manype
[originaltext]AstudyhasfoundthateducationalTVshowscomewithanadde
[originaltext]AstudyhasfoundthateducationalTVshowscomewithanadde
[originaltext]Thesaying"blindasabat"simplyisn’tcorrect.Thetruthi
随机试题
[originaltext]W:HaveToddandLisastartedafamilyyet?They’vebeenmarried
LetA,B,C,andDbeeventsforwhichP(AorB)-0.6,P{A)=0.2,P(CorD)=0.6
Probablyforaslongastherehavebeensalesforces,managershavesought
Mr.Linadvisedmetokeepsilent______.A、soasnottogetinvolvedB、soaston
选择钢丝绳的抗拉强度不应根据使用的荷载、规定的安全系数,选择合适的强度级别,宜追
不属于中药埋藏养护技术的是A.沙子埋藏法 B.密封吸湿法 C.糠壳埋藏法
规定了学科的性质和地位,教育目的和任务,内容范围和进程安排以及教学时数与作业布置
某企业对客户服务岗位进行工作分析时,请所有客服人员按时间顺序记录其在一个月内所从
某市居民赵甲乙有三套住房,一套住房自家使用。因做生意需要资金周转,将一套住房出售
根据《中华人民共和国港口法》,未经依法批准在港口进行可能危及港口安全的爆破活动的
最新回复
(
0
)