首页
登录
职称英语
While most people think of the prototypical geek(表演滑稽戏的人) when defining comp
While most people think of the prototypical geek(表演滑稽戏的人) when defining comp
游客
2023-08-02
81
管理
问题
While most people think of the prototypical geek(表演滑稽戏的人) when defining computer programmers, the field is becoming more diverse as more people enter the field, attracted by high salaries. However, successful software developers are intelligent, abstract thinkers who are good with mathematics and logical reasoning. A programmer must be able to pay attention to details, since as Sean Tierney, an IT manager at an Internet start-up, notes, "abstract thinking is needed, not ambiguous thinking. You have to be able to pay attention to details. A misplaced comma will stop the application from functioning. In programming either the application works or it doesn’t."
Software development is still a male dominated field. The current programming culture is still known for lax attitudes towards time-keeping and dress codes—not to mention to distaste for authority. The combination of high salaries and high demand allows these professionals to have more control over their working conditions. "Managing programmers is like herding cats" is a common expression in the industry.
Contrary to the geek stereotype, communication skills are very important, both written and verbal. Many good software engineers prefer clearly defined specifications and well documented code so that future programmers have a lucid understanding of what has already been done. A typical dot-com will have only a few software engineers because of high costs. Therefore, a staff programmer may be called upon to represent and explain technical requirements to other staff, clients, and partners.
The salaries are quite high in this field, ranging from $50K to $120K+, depending on the years of experience, educational background, range of languages and skills, management level(such as development lead), and industry. Note that start-ups may pay significantly less than banks or other major corporations; and consultants may earn significantly more than their full-time, one-company counterparts. Nevertheless, most employees prefer to work at lower-paying dot-corns and software development houses because they prefer more relaxed, egalitarian company cultures. No matter what the industry, benefits include stock options and bonuses, although these too vary from place to place.
Most of the top salaries require some management responsibilities as well as programming. There is a cap for those who wish to avoid management and just code for the rest of their lives. Programmers who decide to move into management or who start their own businesses often stop programming eventually as business requirements take up most of their time and they are unable to keep current in the field.
选项
A、Because the job is very interesting.
B、Because they can get well paid in this profession.
C、Because it takes no great efforts to learn to do it.
D、Because of the high social status of the professionals.
答案
B
解析
本题是事实细节题。在原文第一段谈到the field is becoming more diverse as more people enter the field,attracted by high salaries,注意这里用过去分词attracted表示这些人都是被高薪吸引了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2890171.html
相关试题推荐
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?
Howmanytimeshaveyouheardtheexpressionthatmostpeoplespendmoretim
Howmanytimeshaveyouheardtheexpressionthatmostpeoplespendmoretim
Howmanytimeshaveyouheardtheexpressionthatmostpeoplespendmoretim
Howmanytimeshaveyouheardtheexpressionthatmostpeoplespendmoretim
随机试题
Nowresearchersaredirectingmoreattentiontothesocialandculturalimpetus
A.attemptB.chargedC.crucialD.delicateE.essentiallyF.eventually
"We’relateandtheplayhasstarted.""Iwonderhowlongago______."A、diditb
Thestrikeisgoingonasboththemanagementandworkersare__________.A、incomp
[originaltext]Ifyoufeeltiredallthetime,youdon’tnecessarilyneedto
小鸡的一家 3.基本要求: (1)试讲时间约10分钟; (2)完整演唱
以下属于路基的几何的要素有( )。A.道路纵坡 B.路基宽度 C.路基高度
(2016年真题)期货从业人员受到机构处分,或者从事的期货业务行为涉嫌违法违规被
《土地管理法》规定,国家实行占用耕地补偿制度。下列关于这一制度的哪一表述是错误的
患者,女,13岁。进行性开口困难7年,5岁时曾发生颏部对冲性损伤。现检查面部明显
最新回复
(
0
)