首页
登录
职称英语
School children will have a more difficult time skipping classes in the futu
School children will have a more difficult time skipping classes in the futu
游客
2023-08-02
76
管理
问题
School children will have a more difficult time skipping classes in the future if a software program that lets parents monitor their children catches on.
A start-up company called School-Soft, based in Cupertino, Calif., unveiled an upgrade to its software that lets parents monitor their child’s performance in school over the Internet.
The company has developed software that runs on Corp.’s popular Palm-Pilot handheld computers. School-Soft resells the Palm-Pilot to schools, pre-loaded with School Soft software, plus programs to run on a school’s network server. School teachers can then enter into the Palm-Pilot student attendance data, grades, homework assignments, activities and the like, which is sent to the school’s central server. Later, parents with either Internet access or just a telephone can access the school’s server for updates from the teacher. Before the software upgrade, parents could only access the system via the telephone.
Jim Weldon, School-Soft founder and chief executive, said the company at present has an installed base of about 330 schools around the United States, and that the software was used for children in kindergarten all the way up to secondary school. "In high school, parents really want to track activities, grades, etc.—how do they get on track to go to college?" said Weldon. "Children also have access as well to their academic records...Sometimes you don’t know where you are."
When asked if many children have objected to their parents using the software, Weldon said that most are aware of the advantages the software can provide, such as letting them know about grades and performance issues in school—long before report cards arrive.
选项
A、is internet based
B、is telephone based
C、is well accepted
D、is well programmed
答案
B
解析
细节题。在文章的第三段有一句话:Before the software upgrade,parents could only access the system via the telephone.所以,正确答案为选项B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2889468.html
相关试题推荐
Careforchildrenandolderpeoplehasrecentlyhittheheadlines.Governmen
Careforchildrenandolderpeoplehasrecentlyhittheheadlines.Governmen
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogive
[originaltext]Whenitcomestosuccessintheschoolenvironment,whatare
[originaltext]Whenitcomestosuccessintheschoolenvironment,whatare
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
[originaltext]MostschoolsintheUnitedStatesreceivemoneyfromfederal
[originaltext]MostschoolsintheUnitedStatesreceivemoneyfromfederal
TheorganizationbehindtheLawSchoolAdmissionTestreportedthatthenumb
TheorganizationbehindtheLawSchoolAdmissionTestreportedthatthenumb
随机试题
Withover60,000productsavailable,weareabletoprovideyouwiththetopbran
[originaltext]PCBs,weremanufacturedfromthe1920s,butwerebannedinthe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonthere
Hecamehomeaftermidnight,and________,hewasdrunk.Thatmadehisparentsa
某5层冷库建筑,每层冷间面积为3800㎡,该建筑的耐火等级可为()。A.一级
沥青混合料稳定度试验温度是()。A.50℃ B.60℃ C.65℃ D.
通常将那些经营业绩较好,具有稳定且较高的现金股利支付的公司股票称为()。A.
患者男,43岁。干咳3年余。近1个月来,因过于劳累,咳嗽加剧,痰中带血丝,自觉手
下列关于国库集中支付业务,表述正确的有( )。 A.实行国库集中支付的单位,
下列关于安全生产责任的说法中,正确的有()。A.实行总承包的由总承包单位负责,分
最新回复
(
0
)