首页
登录
职称英语
[originaltext] People over the age of 65 in the USA are called senior citizen
[originaltext] People over the age of 65 in the USA are called senior citizen
游客
2023-08-01
88
管理
问题
People over the age of 65 in the USA are called senior citizens. Life for these people is different from that for younger Americans. Most senior citizens retire, or no longer work full time. Also it is unusual for people of this age to live with their children and grandchildren.
For many senior citizens, the year after 65 is not enjoyable. They feel unproductive when they no longer work. They lives losing meaning. In addition, they may feel lonely being away from their families and the contacts they had in their work. Moreover, they become more concerned with their health as they grow older, If they live in big cities, they often worry about their safety. Other senior citizens enjoy their lives. They feel free to do things they were not able to do when they were working and raising families.
The number of senior citizens in the U. S. is increasing rapidly because people are living longer than before. Because of their large numbers and more active life Styles, senior citizens are gaining social influence in the country, both politically and economically. Their concerns are receiving a wider audience than ever before. The time may come when all Americans will look forward to becoming senior citizens.
选项
A、Because their number is growing and they are more active.
B、Because senior citizens have more experience than others.
C、Because their average life span is longer.
D、Because they do more work now.
答案
A
解析
[听力原文]
Why are senior citizens gaining social influence?
根据选项可知问题询问原因,可能关于老龄市民在社会的地位问题。文中关键句为“Because of their large numbers and more active life styles, senior citizens are gaining social influence in the country, both politically and economically.”由于老龄人口数量增多,生活方式更加积极,因此他们在政治和经济上的社会影响力逐渐增加。故正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2888410.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WelcometoourTVshow,BookClub.Todaywearehonoredtohav
[originaltext]W:WelcometoourTVshow,BookClub.Todaywearehonoredtohav
[originaltext]W:WelcometoourTVshow,BookClub.Todaywearehonoredtohav
[originaltext]W:Hey,Mark.Inevernoticedthatbellyofyours.Whathaveyou
[originaltext]AnewstudysuggestsclimateconditionsintheSaharaDesert
[originaltext]AnewstudysuggestsclimateconditionsintheSaharaDesert
[originaltext]Thefaceofanoceansunfishcertainlyleavesanimpression.
[originaltext]Thefaceofanoceansunfishcertainlyleavesanimpression.
[originaltext]Thefaceofanoceansunfishcertainlyleavesanimpression.
[originaltext]SolarBonesbyMikeMcCormackwasnamedthewinneroftheGol
随机试题
Majorculturaldifferencesinsellingtechniquesincludetherelationshipbe
[originaltext]M:HaveyoueverusedanyoftheservicesofferedbytheCareerS
利用搜索引擎工具实现的最终营销目标是( )。A.被搜索引擎收录 B.在搜索结
自然铜煅淬后A.增强了散瘀止痛作用 B.增强了收敛生肌作用 C.增强了补血作
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
下列疾病不具备联合使用抗生素的指征的是A:慢性骨髓炎 B:结核 C:细菌性心
判断急性喉炎的体征除外A、发热 B、咽喉痛 C、呼气性喉鸣 D、声音嘶哑
由变配电站或主配电室直接出线,仅采用放射式供电的是()。A.喷淋水泵 B.消
价格的移动主要有保持平衡的持续整理和打破平衡的突破这两类。()
某地甲肝发病率通常在2%,为降低该地甲肝对人群健康的危害,拟普种甲肝疫苗,该疫苗
最新回复
(
0
)