首页
登录
职称英语
[originaltext]I travel quite a lot in Beijing. I think the underground railway
[originaltext]I travel quite a lot in Beijing. I think the underground railway
游客
2023-08-01
73
管理
问题
I travel quite a lot in Beijing. I think the underground railway is marvelous. I nearly always travel by tube because it is fast and cheap. But I also like to travel by bike, particularly for short journeys. Beijing’s public transport is quite efficient. You can go almost wherever you like by public transport. Buses usually run at very short intervals. But they are rather crowded and slow, particularly in the rush hour. The roads get very congested and there are traffic jams at busy crossroads. When you are in a hurry, the best way to travel in Beijing is by tube. Taxis get held up in traffic jams and besides, the fares are quite high.
In China today the most common way of traveling is still by rail, although traveling by car or coach is getting more and more popular. We have almost all the provinces and big cities connected by the railways. There are over 53,000 kilometers of track in China. Rail transport provides a very important service to the public, to industry and commerce. Rail fares are usually lower than airfares. They are almost the same as coach fares, but traveling by train is more comfortable than traveling by car or coach.
What is this passage mainly about?
What is mentioned as a weakness of buses in Beijing?
选项
A、Not comfortable.
B、Rather crowded and slow.
C、Interval is long.
D、Cannot reach suburban areas.
答案
B
解析
文中提到,公交车的问题是比较拥挤,速度比较慢,因此答案是B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2888125.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsth
【B1】[br]【B6】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
【B1】[br]【B4】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
【B1】[br]【B3】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsthe
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Thisguygoestoabarthat’sonthetenthfloorofahotel.
[originaltext]AccordingtoaJusticeDepartmentreportreleasedinJuly200
随机试题
It’snecessaryforhertochangeherdressafterabusyday.Sheneeded______he
PositiveforYouthaimstoplaceteenagersandyoungpeopleatitsheart.Th
Whatisthecurrenttimeintheconversation?[originaltext]Passenger:Hi,Taxi!
Eachandeveryoneofusisresponsibleforthegreenhousegaseswesendin
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
进行文书缮印要做到()。A.字迹清晰 B.符合规定体式 C.装订牢固 D
A.分子结构中含有糖片段的药物是 B.属于前体药物的是 C.分子结构中含有谷
(共用题干)患者女,20岁。未婚,否认性生活史。突发性右下腹部疼痛,伴恶心、呕吐
以下哪些选项属于日历异常的情况?()A:周末异常B:假日异常C:重大事件异常
所有入境人员在入境时必须填写《入境检疫申明卡》。()
最新回复
(
0
)