首页
登录
职称英语
[originaltext] Once again in Richfield Heights today, there were no classes i
[originaltext] Once again in Richfield Heights today, there were no classes i
游客
2023-08-01
77
管理
问题
Once again in Richfield Heights today, there were no classes in the public elementary and secondary schools. This marks the eleventh day that the schools in that community have remained closed. Teachers are still on strike despite the back-to-work order issued yesterday by the District Court. A spokesperson for the Teachers’ Union stated at a press conference today that the strike would continue until such time as the School Committee agrees to a public hearing to settle the dispute. According to the spokesperson, wages are not an issue in the dispute. At issue is a new rule passed by the School Committee, which eliminates paid sick leave from the teachers’ contract. Under the new contract, teachers would receive no salary for any day on which they failed to appear due to illness. School administrators, on the other hand, would continue to receive fifteen days of paid sick leave annually. The Parent Board, which was initially sympathetic to the teachers’ position, has urged the teachers to return to work until a settlement can be reached. Spokespersons for the School Committee are refusing to comment on the latest developments.
选项
A、Parent Board.
B、District Court.
C、Teachers’ Union.
D、School Committee.
答案
C
解析
[听力原文]
According to the news, which of the following institutions is LEAST likely to be in favor of the back-to-work order?
综合推断题。文章提到,教师协会的发言人在新闻发布会上声称罢工会一直持续到学校委员会同意开听证会解决此争端为止,由此推断,教师协会最不可能支持回校工作的命令,所以C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2887240.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B3】[originaltext]Themajorityofpeople,aboutnineoutoftena
【B1】[br]【B2】[originaltext]Themajorityofpeople,aboutnineoutoftena
[originaltext]CaptainJosephMackey’sairplanewasflyingovertheoceanon
[originaltext]CaptainJosephMackey’sairplanewasflyingovertheoceanon
[originaltext]CaptainJosephMackey’sairplanewasflyingovertheoceanon
[originaltext]Intheearlydaysoftherailroads,horsespulledthetrains.
[originaltext]M:So,whatisyourbiologyprojectabout?W:Itisaboutmicroor
[originaltext]M:So,whatisyourbiologyprojectabout?W:Itisaboutmicroor
[originaltext]M:So,whatisyourbiologyprojectabout?W:Itisaboutmicroor
【B1】[br]【B11】[originaltext]Abattlehasbeengoingonoverwhogovernsth
随机试题
Anabbreviation(缩写词)canbedefinedasashortenedformofawordorterm.
Trafficlightsarecrucialtoolsforregulatingtrafficflow.Theyarenot,
GeneticallyModifiedFoods—FeedtheWorld?Ifyouwanttosp
Ataroundageoffive,everychildhastomakethe【C1】______fromhometosch
工程材料泛指构成工程实体的各类建筑()。A.材料 B.构配件 C.半成品
如果经血ACTH,血、尿皮质醇测定,大剂量地塞米松抑制试验,头颅、胸腹部影像学等
4周岁小儿的身长应为A.90cm B.98cm C.100cm D.
理财师应对客户的理财方案进行定期评估,()不是定期评估的频率需考虑的因素。A.客
根据最小二乘法拟合直线回归方程是使()。
水泥混凝土路面的优点有( )。A.强度高、稳定性好 B.养护费用少、经济效益
最新回复
(
0
)