首页
登录
职称英语
[originaltext] The Red Cross is an international organization which cares for
[originaltext] The Red Cross is an international organization which cares for
游客
2023-07-31
92
管理
问题
The Red Cross is an international organization which cares for the people who are in need of help. A man in a Paris hospital who needs blood, a woman in Mexico who was injured in an earthquake, and a family in India that lost their home in a storm may all be aided by the Red Cross.
The Red Cross exists in a[most every country around the globe. The world Red Cross organizations are sometimes called the Red Crescent, the Red Mogen David, the Sun, and the Red Lion. All of these agencies share a common goal of trying to help people in need.
The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Duanat. In 1895, he observed how people were suffering on a battlefield in Italy. He wanted to help all the wounded people regardless of which side they were fighting for. The most important result of his work was an international treaty called the Geneva Convention. It protects prisoners of war, tile sick and wounded, and other citizens during a war.
The American Red Cross was set up by Clara Barton in 1881. Today the Red Cross in the United States provides a number of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid, demonstrating water safety, and providing blood.
选项
A、Supplying blood for people who need.
B、Providing a number of services for the public.
C、Helping the sick and wounded during the war.
D、Aiding people who were injured in an earthquake.
答案
C
解析
[听力原文]
What did the idea of the Red Cross start for?
[听前预测] 由选项中的Spplying,Providing,Helping,Aiding等词,可以猜出本题可能与红十字会组织的作用有关。
[答案详解] 事实细节题[考频:63]。本题关键句为“The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Duanat.”Jean Duanat发起成立红十字会组织是为了救助战争中的病人和伤员。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2886575.html
相关试题推荐
[originaltext]Ittakesmorethangoodlookstobeanairhostess.Brainswi
[originaltext]Ittakesmorethangoodlookstobeanairhostess.Brainswi
[originaltext]Inancienttimesthemostimportantexaminationswerespoken,
[originaltext]Inancienttimesthemostimportantexaminationswerespoken,
[originaltext]W:Taxi!I’mgoingtotheNationalMuseumofArt.Howlongdoesi
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenarapidincreaseinvi
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenarapidincreaseinvi
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenarapidincreaseinvi
[originaltext]Kenyawasabeautifulcountryinhabitedbydifferentgroupso
【B1】[br]【B11】[originaltext]TheBookofPoemswasabookofthepoemsand
随机试题
Thegovernment’scontinuingfailuretoaddressournation’sgut-wrenchingu
TheStockExchange______(对可能出现的政局变化很敏感).issensitivetolikelypoliticalchang
[originaltext]EversinceMcDonald’sadoptedastrategyin2003thatfocuses
男性,22岁,1个月前扁桃体炎,半个月后出现水肿,血压150/90mmHg,尿蛋
下列关于我国土地所有制的说法中,错误的是()。A.全部土地都为社会主义公
方案经济比选中决策准则包括三个原则,不应包括的原则是( )。A、最低可接受收益率
城市总体规划文本采用()。A.合同形式 B.图表形式 C.事件树形式
证券公司的()是自营业务的最高决策机构,自营业务规模由其确定。A:董事会B:监
关于监理人在施工合同履行管理中的地位,说法不正确的是()。A.监理人对施工
电压监察装置由()只电压继电器组成,当直流系统出现低电压或过电压时,发出信号
最新回复
(
0
)