首页
登录
职称英语
[originaltext] Visitors to Britain are always complaining about English food
[originaltext] Visitors to Britain are always complaining about English food
游客
2023-07-31
136
管理
问题
Visitors to Britain are always complaining about English food. But they do not really know what they are talking about because they rarely get a chance to eat it. Most of the restaurants in large towns have foreign owners and serve foreign food. When visitors are invited to eat in an English home, their hosts often feel they must offer them something foreign and exotic.
Those of us who do know English food are aware that at its best it can be really very good. On the other hand it is true to say that it is sometimes terrible. Part of the problem is that we are not really interested in food—we eat to live, we do not live to eat. So we don’t generally spend the necessary time and effort needed to cook really good meals. We prefer food that is simple and easy to cook, or ready prepared food which only needs heating up before eating.
You can find the best English food in the country away from the large towns where life is slower and people are not in such a hurry. But, of course, most visitors come because they are interested in shopping and sightseeing. They do not come because of the food, so why should they complain about it?
选项
A、The criticism of English food by visitors is unfair.
B、It is impossible to find good English food in large towns.
C、As well as food people also travel to Britain for shopping and sightseeing.
D、If people complain about English food, they will get better food.
答案
A
解析
[听力原文]
What is the conclusion suggested by the speaker?
[听前预测] 根据选项中的English food,shopping,sightseeing等词可推断本题可能关于英国的饮食和观光。
[答案详解] 综合推断题[考频:3]。本题关键句为“Those of us who do know English food are aware that at its best it can be really very good.”那些了解英国饮食的人知道好的英国饮食非常好吃。此外,“most visitors come because they are interested... they complain about it?”大多数游客只对购物和观光感兴趣,不是为了食品而来,由此可知作者认为游客对英国饮食的批评是不公正的。故正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2886573.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyouareacollegestudent,thereareseveralthingsyoush
[originaltext]W:Yes,sir.CanIhelpyou?M:Umyes.Iboughtthisradio-casse
[originaltext]W:MayIhelpyou?M:Doyousellalarmclocksinthisdepartment
[originaltext]W:MayIhelpyou?M:Doyousellalarmclocksinthisdepartment
[originaltext]OnJune17,1744,theofficialsfromMarylandandVirginiahe
[originaltext]OnJune17,1744,theofficialsfromMarylandandVirginiahe
[originaltext]OnJune17,1744,theofficialsfromMarylandandVirginiahe
[originaltext]Collectinginformationaboutpre-employmentandfillingouta
[originaltext]Collectinginformationaboutpre-employmentandfillingouta
[originaltext]Manyyearsago,whenIwasfreshoutofschoolandworkingin
随机试题
Completethesummarybelow.ChooseONEWORDONLYfromthepassageforeachanswe
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,thi
Janehasneverdreamedofthereisachanceforhertobeavisitingscholarabr
以下情况中,不需要用抗结核药物进行预防性治疗的是A.3岁以下婴幼儿,未接种卡介苗
A.钱乙 B.朱丹溪 C.李东垣 D.张景岳 E.王清任对气虚发热的治疗
小强现年9周岁,生父谭某已故,生母徐某虽有抚养能力,但因准备再婚决定将其送养。徐
2006年26岁的甲与23岁的乙结婚,双方未约定财产归属。2016年,甲
下列列明的各类应税污染物中,以污染当量数作为环境保护税计税依据的有()。A
以下各项,对Excel中的筛选功能描述正确的是()。A、按要求对工作表数据进行排
女,55岁。左乳房包块半年。乳房无不适,有时感左肩背部隐痛。查体:双肺呼吸音清,
最新回复
(
0
)