首页
登录
职称英语
I have certainly seen lots of changes in my lifetime! I look around my home and
I have certainly seen lots of changes in my lifetime! I look around my home and
游客
2023-07-31
102
管理
问题
I have certainly seen lots of changes in my lifetime! I look around my home and see "mod cons" that I could never have dreamed of 50 or 60 years ago. I spent the early part of childhood in a cottage without running water or electricity and yet these days, I feel paralyzed if there is a power cut for even just an hour or two! So, I have changed too. Things that I couldn’t even imagine in the past now seem quite normal.
Businessmen can travel from London to New York in three hours and lots of people exceed the seventy-mile-per-hour speed limit on motorways. A person of 75 is not old these days. A serious illness does not mean certain death because there have been so many advances in medical science. We no longer need to be afraid of contracting diseases like polio or smallpox. I can speak to my son in Australia from my own sitting room here in Manchester, watch athletes running a race on the other side of the world without moving from my own home and I can even do my shopping while I sit here in an armchair. I never need to worry about food going bad in the warm weather and, at the flick of a switch, I can have a hot meal in a couple of minutes. So, it seems, the quality of life has greatly improved since my own childhood.
I’m not convinced, however, that people are happier today than they were 50 years ago. We are certainly materially better off than we were but most people still seem to be weighed down by problems. My daughter and her family are a good illustration. They have a spacious, comfortable home with every labor-saving device you can think of. There’s a washing machine, a clothes dryer, a food processor, a vacuum cleaner and all sorts of other household items which are designed to save time but it seems to me that my daughter and her husband just spend all that "saved" time working! They never relax and are always complaining of being tired and "stressed". [br] Which of the following is NOT an example given by the author to demonstrate the convenience of modern life?
选项
A、Quick food.
B、Easy shopping.
C、Internet.
D、TV shows.
答案
C
解析
细节题,文章的第二段谈到很多现代生活的方便之处,包括电话、电视、电冰箱等,但是没有提到网络
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2884371.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】A、aboutB、aloneC、awayD、aroundC固定搭配题。由split知道这句的意思是当奴隶被分开卖的时候,他们
WhatcanwelearnaboutthesocialchangesinJapanesesociety?[br]Whatcanwe
WhatcanwelearnaboutthesocialchangesinJapanesesociety?[br]Howarcthe
WhatcanwelearnaboutthesocialchangesinJapanesesociety?[br]Wecaninfe
【B1】[br]【B19】A、similarlyB、mutuallyC、differentlyD、certainlyC词义辨析题。similarly
[originaltext]Lin:Excuseme.MayIlookatthatblouse?Salesman:Certainly!L
[originaltext]Lin:Excuseme.MayIlookatthatblouse?Salesman:Certainly!L
[originaltext]ChristmasisthetimewhenChristiansaroundtheworldcelebrate
[originaltext]ChristmasisthetimewhenChristiansaroundtheworldcelebrate
[originaltext]Lin:Excuseme.MayIlookatthatblouse?Salesman:Certainly!L
随机试题
Attheawardsceremony,Mrs.Shinwillpresentaprizetotheemployeeswhohave
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefr
ChinesefridgemanufacturerWangGuoduan,amanwithonly7yearsofformal
Protestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulchar
TherewasonceatreeinSouthAfricasowidethatitcouldfit60peopl
WhichofthefollowingsentencesisgrammaticallyINCORRECT?A、Althoughhismany
[originaltext]Anewstudyaddstoevidencesuggestingthatbeingbilingual
患者女,45岁。右上腹阵发性剧痛伴寒战高热,恶心呕吐2天。查体:T39℃,P12
下列各项中,关于对账工作的说法正确的有()。A.对账就是核对账目,即对账簿、账
男孩,2岁。1岁时患麻疹后食欲差,常有腹泻,身高83cm,体重7600g,面色苍
最新回复
(
0
)