首页
登录
职称英语
1. Travel has become a world-wide activity.2. People travel for many reasons, b
1. Travel has become a world-wide activity.2. People travel for many reasons, b
游客
2023-07-30
82
管理
问题
1. Travel has become a world-wide activity.
2. People travel for many reasons, but perhaps the most common is travelling for pleasure.
3. Travel is also one of the best means for learning.
选项
答案
Travel
Travel has become a world-wide activity. Never before have so many people travelled to so many different parts of the world. With new modes of fast and comfortable transport, more and more people are tempted to leave their homes to see more of the world.
People travel for many reasons but perhaps the most common is travelling for pleasure. It provides an effective way to get your mind off your work. When you return, you are fresh and energetic and ready to work harder.
Travel is also one of the best means for learning. One may have heard or read about something, but one can never get an accurate picture of it until one sees it. I believe that the knowledge obtained from actual experience is more valuable than that obtained from books.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2883195.html
相关试题推荐
【S1】[br]【S4】H联系上下文进行分析,that引导的是宾语从句,宾语是people,缺少的是句子的谓语,且这个谓语要是原形,所以不难推断答案是che
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromse
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Ahighnegati
Whateffectdoesexcessivepositiveionshaveonsomepeople?[br]Byobserving
Changesinthewaypeoplelivebringaboutchangesinthejobsthattheydo.
[originaltext]Oughtyoutogiveotherpeopleadviceabouthowtolivetheir
Fromthefirstparagraphwelearnthatthetravelindustry______.[br]Theauth
Fromthefirstparagraphwelearnthatthetravelindustry______.[br]Thereas
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)