首页
登录
职称英语
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese
游客
2023-07-29
79
管理
问题
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese children played with a fan-like toy that spun upwards and fell back to the earth as rotation ceased. Leonardo da Vinci conceived the first mechanical apparatus, called a "Helix", which could carry a man straight up, but this was only a design and was never tested.
The ancient dream was finally realized in 1940 when a Russian engineer piloted a strange looking craft of steel tubing with a rotating fan on top. It rose awkwardly and vertically into the air from a standing start, hovered a few feet above the ground, went sideways and backwards, and then settled back to the earth. That vehicle was called a helicopter.
Imaginations were fired. Men dreamed of going to work in their own personal helicopters. People anticipated that vertical flight transports would carry millions of passengers as do the airliners of today. Such fantastic expectations were not fulfilled. The helicopter has now become an extremely useful machine. It excels in military missions, carrying troops, guns and strategic instruments where other aircraft cannot go. Corporations use them as airborne offices, many metropolitan areas use them in police work, construction and logging companies employ them in various advantageous ways, engineers use them for site selection and surveying; and oil companies use them as the best way to make offshore and remote work stations accessible to crews and supplies. Any urgent mission to a hard-to-get-to place is a likely task for a helicopter. Among their other multitude of uses: deliver people across town, fly to and from airports, assist in rescue work, and aid in the search for missing or wanted persons. [br] According to the passage, people expect that______.
选项
A、helicopters could eventually replace the airliners of today
B、their imaginations fired by the Russian engineer’s invention would be realized in the future
C、their fantastic expectations about helicopters could be fulfilled by airliners of today
D、helicopters would someday be able to carry millions of people from place to place as airliners are now doing
答案
D
解析
根据文中第三段中的第二句话,人们期望直升机能像今天的客机一样运载许多的乘客。因此,正确答案是D项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2880205.html
相关试题推荐
HongKong’sEnglishnameis【S1】______fromtwoChinesecharacters,HeungandGong
HongKong’sEnglishnameis【S1】______fromtwoChinesecharacters,HeungandGong
HongKong’sEnglishnameis【S1】______fromtwoChinesecharacters,HeungandGong
HongKong’sEnglishnameis【S1】______fromtwoChinesecharacters,HeungandGong
HongKong’sEnglishnameis【S1】______fromtwoChinesecharacters,HeungandGong
1.比赛目的、时间、地点2.参赛者的要求3.裁判和奖励的细节ChineseSpeakingContest
Frenchpeople,____________(厌倦了使用刀叉),swarmintoChineserestaurantattheweekend
ThreecenturiesagotheFrenchmathematicianReneDescartespredictedthati
ThreecenturiesagotheFrenchmathematicianReneDescartespredictedthati
ThreecenturiesagotheFrenchmathematicianReneDescartespredictedthati
随机试题
SEDULITY:A、hypocrisyB、indolenceC、refutationoffindingsD、profusionE、depletio
Alwayscircumspect,shewasreluctanttomakejudgments,butoncearrivingata
WinstonChurchill:HisOtherLifeMyfather,WinstonChurchill,beganhislov
下面哪项对于公司是很重要的环境因素?()A.竞争者 B.实际资源 C.经
药品生产企业直接接触药品的工作人员进行健康检查的时间是A:每半年一次 B:每年
在工作地点应设置()的标示牌。(A)“从此进出!”(B)“在此工作!”
绝缘靴的实验周期()。 (A)每年1次;(B)6个月;(C)3个月
甲乙二人共同创办一个合伙企业,甲出资20万元人民币,乙以其土地使用权作价30万元
儿童原发性肺结核特点是A.症状明显 B.病变开始以渗出性改变为主 C.易于通
强调教育学的心理学和伦理学基础,奠定了科学教育学基础的教育家是()。
最新回复
(
0
)