首页
登录
职称英语
[originaltext] In the local newspaper of my community recently there was a s
[originaltext] In the local newspaper of my community recently there was a s
游客
2023-07-27
79
管理
问题
In the local newspaper of my community recently there was a story about a man named Virgle Spears. He lived in a small town about 40 miles from my home. He had served five years in a New York prison for robbing a restaurant. When he returned to his family, Mr. Spears couldn’t find a job. Everyone knew he had been in prison and nobody trusted him. Finally in desperation, he calmly walked into a local barbershop where he was well known, pulled out a gun and took all the money the barber had. Up to this point it had been a fairly routine crime. But then something unusual happened. Mr. Spears didn’t try to get away. He got into his car, drove slowly out of his town and waited for the police. When they caught him, he made only one request. He turned to arresting policemen and said, "Would you please ask the court to put my family on welfare just as soon as possible?"
选项
A、The long distance between his home town and New York.
B、His unpopular character.
C、The high unemployment rate in New York.
D、His criminal record.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2874678.html
相关试题推荐
[originaltext]ManychildrenactinTVshows.Theyworkseveralhoursevery
[originaltext]ManychildrenactinTVshows.Theyworkseveralhoursevery
[originaltext]ManychildrenactinTVshows.Theyworkseveralhoursevery
[originaltext]Woman:Ihavesubscriptiontotwonewspapers.Oneisputoutint
[originaltext]BeforetheIndianshadhorses,theyuseda"surroundhunt,"o
[originaltext]TheEskimosneedagreatmanydifferentthingstosurvive.To
[originaltext]TheEskimosneedagreatmanydifferentthingstosurvive.To
[originaltext]M:MybackisstillhurtingfromthefallIhadfrommybikelast
[originaltext]M:MybackisstillhurtingfromthefallIhadfrommybikelast
[originaltext]M:MybackisstillhurtingfromthefallIhadfrommybikelast
随机试题
[originaltext]Isitpossibletopersuademankindtolivewithoutwar?Wari
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccess
Flexibilityisanessentialcomponentofgoodcooking.Youshouldneverfeelloc
[originaltext]IfthereisonethingIhatemorethananythingelse,itisq
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Burke.Didyouhaveagoodlunch?M:Yes,
Ifit_____,thesportsmeetingwillbe
某患者因服过量弱酸性镇静催眠药苯巴比妥,次日清晨昏迷不醒,被送入院抢救,身体检查
如果研发部在戊字楼,那么下列哪项可能为真?A.财务部在己字楼 B.生产部在庚字
这篇文章意在说明:A.很多认知现象是无法通过意志力去矫治的 B.大脑由于进
板材隔墙表面应( )。A.光滑程度一致 B.平整 C.隔墙厚度一致 D.
最新回复
(
0
)