首页
登录
职称英语
Mike Slabaugh doesn’ t have a stomach. Neither do his 10 cousins. Growing up
Mike Slabaugh doesn’ t have a stomach. Neither do his 10 cousins. Growing up
游客
2023-07-27
75
管理
问题
Mike Slabaugh doesn’ t have a stomach. Neither do his 10 cousins. Growing up, they watched helplessly as a rare hereditary stomach cancer killed their grandmother and some of their parents, aunts and uncles. Determined to outsmart the cancer, they turned to genetic testing. Upon learning they had inherited Grandmother Golda Bradfield’ s flawed gene, these were their options: Risk the odds that they might not develop cancer, with a 70 percent chance they would; or have their stomachs removed. The latter would mean a challenging life of eating very little, very often.
All the cousins chose the life-changing operation. Doctors say they’re the largest family to have preventive surgery to protect themselves from hereditary stomach cancer. "We’re not only surviving, we’ re thriving," said Slabaugh 16 months after his operation at Stanford University Medical Center in Palo Alto.
Advances in genetic testing are increasingly giving families with bad genes a chance to see the future, sometimes with the hope of pre-emptive action. People have had stomachs, breasts, ovaries, colons or thyroid glands removed when genetic tests showed they carried a defective gene that gave them a high risk of cancer.
But what about people whose families don’ t have these rare, but powerful genetic defects? Experts say that someday, doctors may do DNA tests as routinely as they check cholesterol(胆固醇) levels now, spotting disease risks that can be lowered. That day isn’t here yet, but progress is being made. [br] Who will benefit more from advances in genetic testing?
选项
答案
Families with bad genes.
解析
这是一道细节题。第三段第一句提到基因测试方面的发展使有不良基因的家庭看到了希望。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2873240.html
相关试题推荐
ThepopulationofAfricaisgrowing_________(极其迅速)by/inleapsandbounds词组:by/
______(两个男孩子中没有一个)haspassedthegeographyexamination.Neitherofthetwoboys
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
Increasingnumbersoffarmersaregrowinggeneticallyengineeredcrops.Ane
MikeSlabaughdoesn’thaveastomach.Neitherdohis10cousins.Growingup
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00711(20097)[/img][br][originaltext]M:Icanswim.[/orig
Labelonabottleofmedicine:Itisdangeroustoexceedthestated______.A、dr
In1962,JohnGlenn,attheageof(11),tookahistory-makingride(12)
SpeakerA:Hello,MayIspeaktoMr.Smith?SpeakerB:______A、Yes,IamMr.Smi
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
在评标过程中,评标委员会可以要求投标人对投标文件有关文件作出必要澄清、说明和补充
证券产品进场时机选择的要求有( ) Ⅰ.进场时机的选择应结合证券市场环境
在教学过程中,一般都是教师影响学生,学生很难影响教师。
根据资源税法律制度的规定,下列各项中,属于资源税纳税人的是()。A.进口金属矿
男,65岁。有慢性支气管炎、肺气肿病史30年,咳、痰、喘加重10天。血气检查:p
最新回复
(
0
)