首页
登录
职称英语
Centuries ago, during the Middle Ages, most of the land in Europe was owned
Centuries ago, during the Middle Ages, most of the land in Europe was owned
游客
2023-07-26
75
管理
问题
Centuries ago, during the Middle Ages, most of the land in Europe was owned by many different kings and queens, princes and princesses, and lords and ladies. They did not all get along. They were always fighting. They all wanted to get more land. To protect themselves, they started building huge homes out of stone. They called their homes castles.
A castle was built behind a strong stone wall. The wall was five or six feet thick and ten to twenty feet high. A deep ditch called a moat was dug around the outside of the wall. It was often filled with water, and the only way anyone could enter the castle was to cross a drawbridge. The drawbridge could be raised or lowered over the moat from inside the castle walls. There was also a tunnel that began in the castle and ended at the moat. This was important in case the castle was captured. It allowed the king and queen to escape. They could swim across the moat and hide in the forest.
Living in a castle was not very comfortable. The rooms were cold and damp. Every room could have’ a fire burning in a great fireplace, but until the twelfth century castles did not have chimneys. The smoke from their fireplaces had to go out through open doors and windows. Meals often had ten or twelve courses. The meat might be wild bear or birds that were boiled or roasted over an open fire. All the food was highly seasoned. People even put pepper in their drinks[ The people sat at a long table and ate with their fingers and a knife, all picking their food from the same big dish. They had no napkins. Therefore, they often wiped their hands on pieces of bread. When their fingers were clean, they threw the bread to their bunting dogs. [br] According to the passage, why was it not comfortable to live in a castle?
选项
A、People living in a castle could not go out of the castle freely.
B、It was cold and humid inside the rooms of a castle and the smoke from their fireplaces had no chimney to go out.
C、Every time they wanted to go out of the castle, they had to ask the soldiers to lower the drawbridge.
D、The castle was not big enough to ride horse or to take a walk.
答案
B
解析
细节题。本题问的是:根据文章所述,住在城堡里为什么会觉得不舒服?依据文章第3段第2、3、4句“The rooms were cold and damp.Every room could have a fire burning in a great fireplace,but until the twelfth century castles did not have chimneys.The smoke from their fireplaces had to go out through open doors and windows”可知,城堡里阴冷潮湿,虽然有壁炉却没有烟囱,只好敞着门窗把烟放出去。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2870881.html
相关试题推荐
[originaltext]Inthe19thcenturyitwascommontohearpeopleinEuropean
[originaltext]Inthe19thcenturyitwascommontohearpeopleinEuropean
Schoollibrariesserve【S1】______schools,middleschools,juniorhighschools
Schoollibrariesserve【S1】______schools,middleschools,juniorhighschools
Schoollibrariesserve【S1】______schools,middleschools,juniorhighschools
Schoollibrariesserve【S1】______schools,middleschools,juniorhighschools
Schoollibrariesserve【S1】______schools,middleschools,juniorhighschools
[originaltext]AprilFool’sDaystartedinthesixteenthcenturyinEurope.
[originaltext]AtthestartoftheMiddleAgesinEurope,therewerenoscho
[originaltext]AtthestartoftheMiddleAgesinEurope,therewerenoscho
随机试题
•Readthearticlebelowaboutsuggestionsforeffectivemeetingsandthefollowi
It’sgettinglate.I’dratheryou_____now.(2011)A、willhaveB、areleavingC、leav
BossesSay"Yes"toHomeWorkA)Risingcostsofofficespace,t
Tensionshaveflaredbecause[originaltext]Thelatestattack,onanEvangeli
Attheageoftwelve,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithas【C1】___
A.血清S型淀粉酶升高而P型淀粉酶正常,脂肪酶活性不升高 B.血和尿淀粉酶活性
根据《测绘法》规定,建设和维护运行卫星导航定位基准站不符合国家标准和技术要求的,
(2015年)根据《测绘标准化工作管理办法》,下列测绘标准中,属于强制性国家标准
以下属于企业筹资渠道的有().A:国家投入资本 B:银行信贷资本 C:
9个月女孩,母乳喂养,面色蜡黄,表情呆滞,烦躁不安,肝肋下2cm,脾肋下1cm,
最新回复
(
0
)