首页
登录
职称英语
[originaltext] There are big cultural differences between British shoppers a
[originaltext] There are big cultural differences between British shoppers a
游客
2023-07-26
90
管理
问题
There are big cultural differences between British shoppers and shoppers in continental Europe when it comes to credit cards.
Shopping by credit card in Britain is rising: it increased by £ 400 million last month. But shoppers in France and other continental European countries still prefer cheques, cash or store cards to credit cards.
Two-thirds of all credit cards spending in the European Union takes place on British cards.
But this picture is starting to change in continental European countries. In 2002, Visa in- creased the number of its credit cards in the EU by 10.6 percent. The number of transactions rose by 12 percent. In France, many shoppers are learning that store cards charge higher interest rates than credit cards.
There are still many difficulties for credit card companies that want to expand in continental Europe. Many continental European consumers don’t like to spend on credit cards: they prefer to negotiate a loan with their bank branch. So their local bank remains the main source of credit.
But many US-and UK-owned credit card companies see the possibility of growth in continental Europe and have ambitious plans to expand.
选项
A、The British and other Europeans use credit cards in the same way.
B、The British use credit cards more than other Europeans.
C、The British use credit cards less than other Europeans.
D、The British and the French use credit cards in the same way.
答案
B
解析
根据短文第二段说到Shopping by credit card in Britain is rising…But shoppers in France…prefer checks,cash or store cards to credit cards,可作出正确推断。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2869913.html
相关试题推荐
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]M:Hi,Cathy!Iheardthatyou’vebeentoLondononbusinessfor
[originaltext]Morethanhalfof500Chinesecitiesfailedtomeetnational
[originaltext]MarkTwaintravelledquitealot.Usuallyfinancialcircumsta
[originaltext]MarkTwaintravelledquitealot.Usuallyfinancialcircumsta
[originaltext]M:Howaboutthedinnerlastnight?W:Thedinnerwouldhavebeen
[originaltext]M:Howaboutthedinnerlastnight?W:Thedinnerwouldhavebeen
[originaltext]M:Howaboutthedinnerlastnight?W:Thedinnerwouldhavebeen
随机试题
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】_______dependso
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsafer
[A]essentially[B]influenced[C]dominant[D]contrary[E]decrease[F]engaged[
[originaltext]W:Hi,Emma’sspeaking.Who’sthis?M:Hi,Emma.I’mPaulfromEm
[originaltext]W:Tim,weneedtodosomethingaboutSteve.M:What’stheprobl
找出下面句子中没有语病的句子:()。A.火对人类的第一个贡献,首先是取暖、照明
根据以下资料,回答121-125题。 2007年度上海的从财政收入约是新疆
在时间序列的季节变动分析中常常要用季节指数法进行分析。表1中是某产品2009年~
一般资料:求助者,男性,33岁,外企职员。 案例介绍:求助者大学毕业后进入某外
(2018年真题)为使药物中的药效成分充分煎出,又不会造成药效成分流失,需要后下
最新回复
(
0
)