首页
登录
职称英语
[originaltext] After living in England for 20 years, my wife and I decided t
[originaltext] After living in England for 20 years, my wife and I decided t
游客
2023-07-25
83
管理
问题
After living in England for 20 years, my wife and I decided to move back to the United States. We wanted to live in a town small enough that we could walk to the business district, and settled on Hanover, N. H. , a typical New England town--pleasant, quiet, and compact (26) . It has a broad central green surrounded by the old buildings of Dartmouth College, an old-fashioned Main Street and leafy residential neighborhoods.
It is, in short, an agreeable, easy place to go about one’s business on foot, and yet as far as I can tell virtually no one does.
Nearly every day, I walk to the post office or library or bookstore, and sometimes, ff I am feeling particularly cheerful, I stop at Rosey Jeckes Cafe for a cup of coffee. Occasionally, in the evening, my wife and I walk up to the Nuggte Theater for a movie or to Murphy’s on the Green for a beer (27) . I wouldn’t dream of going to any of these places by car. People have gotten used to my strange behavior, but in the early days, acquaintances would often pull up and ask if I wanted a ride (28) .
After I declined their kindness, they would depart reluctantly, even guiltily, as if leaving the scene of an accident without giving their name. In the United States we have become so used to using the car for everything, but believe me, walking is not as boring as it looks (29) .
选项
A、Because it is a small town with some British characters.
B、Because there is a college in the small town.
C、Because it is easy to start their business in the small town.
D、Because they can perform their daily tasks on foot.
答案
D
解析
题目问说话者为什么在Hanover,N.H.定居。短文中提到“We wanted to 1ive in a town small enough that we could walk to the business district,and settled on Hanover,N.H.,a typical New England town--pleasant,quiet,and compact”,由此可以判断D) 正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2868557.html
相关试题推荐
[originaltext]A:BeijingCityTourInformationServices,MayIhelpyou?B:Yes
[originaltext]A:BeijingCityTourInformationServices,MayIhelpyou?B:Yes
[originaltext]TheyareBigBerthaandTinyTina,acoupleoflittlepigs.T
[originaltext]TheyareBigBerthaandTinyTina,acoupleoflittlepigs.T
[originaltext]TheyareBigBerthaandTinyTina,acoupleoflittlepigs.T
[originaltext]Foralongtime,AlbertWorboyshadareputationasamiseri
[originaltext]Foralongtime,AlbertWorboyshadareputationasamiseri
[originaltext]M:Hi,Kate.MindifIjoinyou?W:No,notatall,haveaseat,
[originaltext]W:Oh,Johnson,Iwanttotalktoyou.M:Hi,Jenny.What’sup?W
[originaltext]W:Oh,Johnson,Iwanttotalktoyou.M:Hi,Jenny.What’sup?W
随机试题
[originaltext]Goodmorning.Lily.[/originaltext][originaltext]What’syourhobby
•Lookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutlos
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Inthepresenteconomic_____allinvestmentdecisionsshouldbeconsideredcarefu
Buriedbeneathasanddune,inthebeachtownofBeidaihe,【C1】______oneofChin
材料四:2018年全年粮食种植面积11704万公顷,比上年减少95万公顷。其中,
实物福利指单位或雇主免费或低价提供给员工的各种实物产品和服务折价。()
患者,男性,25岁。因失血性休克急诊入院,病情稳定后,护士用平车护送患者入病区,
患者,男,以突然高热、头痛、呕吐、皮肤黏膜淤斑淤点为主诉收入院。查体有颈项强直,
有关可信区间与参考值范围的区别,下列描述正确的是A.参考值范围指的是:调查的一组
最新回复
(
0
)