首页
登录
职称英语
[originaltext] Matthew Hobbs was sixteen years old. He had been at the same
[originaltext] Matthew Hobbs was sixteen years old. He had been at the same
游客
2023-07-25
73
管理
问题
Matthew Hobbs was sixteen years old. He had been at the same school for five years, and he had (26)always been a very bad pupil. He was lazy, he fought with other pupils, he was rude to the teachers and he did not obey the rules of the school. His headmaster tried to make him work and behave better, but he was never successful—and the worst thing was that, as Matthew grew older, he hall a bad influence on the younger boys.
Then at last Matthew left school. He (27)tried to get a job with a big company, and the manager wrote to the head-master to find out what he could say about Matthew.
The headmaster wanted to be honest. but he also did not want to be too bad. (28)It took him sometime to think and he wrote, "If you can get Matthew Hobbs to work for you, you will be very lucky."
选项
A、Found a job in a big firm.
B、Tried to get a job.
C、Gambled all the time.
D、Became a manager.
答案
B
解析
本题考查考生对信息的掌握。文章中直接提到Matthew Hobbs 离开学校后心在一家大公司找个工作。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2867189.html
相关试题推荐
[originaltext]Peopletendtounderestimatetheirlifeexpectancy,andit’s
[originaltext]Peopletendtounderestimatetheirlifeexpectancy,andit’s
[originaltext]Peopletendtounderestimatetheirlifeexpectancy,andit’s
[originaltext]W:WhatisthemostcommonmeansoftransportforChinesepeople
[originaltext]W:WhatisthemostcommonmeansoftransportforChinesepeople
[originaltext]M:Peterwaspraisedforhelpingputoutaforestfire.W:Hecer
[originaltext]M:Peterwaspraisedforhelpingputoutaforestfire.W:Hecer
[originaltext]M:Peterwaspraisedforhelpingputoutaforestfire.W:Hecer
[originaltext]M:Peterwaspraisedforhelpingputoutaforestfire.W:Hecer
[originaltext]Apersonmayhaveanideaabouthimselfthatwillpreventhim
随机试题
Darknessdoesn’ttroublecats,fortheycansee___________.A、indarkB、intheda
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove:i
Idon’tliketodisturbyou,becauseyou’requitetired______today.A、ofB、with
Thereare______deixisinthesentenceShehasmethimhereyesterday.A、3B、4C、5
Mr.Greendidgiveusalectureaboutanthropology,butnotaword______.A、could
Whatcanwelearnaboutthemanatthebeginningoftheconversation?[br][ori
主变压器复合电压闭锁过流保护当失去交流电压时( )。A.整套保护就不起作用 B
消毒剂的消毒效果可通过以下哪项评估实现A.消毒剂的用量B.消毒剂的接触时间C.消
下列哪项护理措施是错误的A、胃肠减压 B、禁饮食 C、可给吗啡止痛 D、防
宗旨在于保护消费者健康,促进食品贸易公平开展,协调所有食品标准的制定工作的组织是
最新回复
(
0
)