首页
登录
职称英语
[originaltext] Education is important in England. English children are requi
[originaltext] Education is important in England. English children are requi
游客
2023-07-23
98
管理
问题
Education is important in England. English children are required to attend school until they are 16 years old. Education is free for all children from 5 to 18. About 94 per cent of pupils in the UK receive free education from public funds, while 6 per cent attend independent fee paying schools.
All government--run schools, state schools, follow the same National Curriculum. The school year is 39 weeks long and is divided into three terms, the autumn term, the winter term and the spring term.
Most children start school when they are 5. At the age of 11, they move on to regular high schools, known as secondary schools.
English children are required to attend school until they are 16 years old. At the age of 16, students write an examination called the GCSE (General Certificate of Secondary Education). All students are tested in mathematics, English literature, English composition, science, history or the Classics, one modern language, and one other subject, such as art or computer studies.
After completing the GCSE, some students leave school, others continue at high school or college, for two more years and take a further set of standardized exams; known as A levels. These exams determine whether a student is eligible for university.
选项
A、5 years old.
B、10 years old.
C、7 years old.
D、16 years old.
答案
A
解析
细节考核题,文章中出现过两次5years old。第一处:Education is free for all children from 5 to 18.第二处Most children start school when they are 5.所以此题选择A。文章中出现了很多有关年龄的地方,考生要做的就是抓住关键词start school,这样就能找到该题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2861713.html
相关试题推荐
[originaltext]CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.(29)
[originaltext]Asweknow,itisveryimportantthatafirmshouldpayatten
[originaltext]W:Hi,Jack!Whatissointeresting?M:Hi,Jane.I’mthinkingab
[originaltext]W:Hi,Jack!Whatissointeresting?M:Hi,Jane.I’mthinkingab
[originaltext]M:ItseemsthateachtimeIcometothisrestaurantthepriceof
[originaltext]M:ItseemsthateachtimeIcometothisrestaurantthepriceof
[originaltext]M:ItseemsthateachtimeIcometothisrestaurantthepriceof
[originaltext]M:ItseemsthateachtimeIcometothisrestaurantthepriceof
AnEnglishschoolboywouldonlyaskhisfriend:"Wassatime,then?"Tohist
AnEnglishschoolboywouldonlyaskhisfriend:"Wassatime,then?"Tohist
随机试题
To:AllemployeesFrom:MarthaSimmons,DirectorofSalesRE:Aretirementparty
Humanbeingsareanimals.Webreathe,catenddigest,andreproduce-thesame
Whenherealizedthepolicehadspottedhim,theman______theexitasquickly
Hewas______onthetelephonesoIaskedhimtospeakmoreclearly.A、muttering
PassageFour[br]What’sthecharacterofBritishaccordingtotheauthor?Theyt
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
4×100米接力跑比赛中反应速度快,且善于跑弯道的运动员更适合跑( )A、1棒
下列可视为永续年金的有( )。A.持续分红的股票 B.零存整取 C.存本取
A.溃疡孤立存在,表面微凹,少量黄色渗出,周缘充血 B.溃疡深达黏膜下,边缘高
(2019年真题)下列属于建设工程竣工验收应当具备的条件有()。A.有完整的
最新回复
(
0
)