首页
登录
职称英语
[originaltext] London, the capital of England and the UK is the world’s nint
[originaltext] London, the capital of England and the UK is the world’s nint
游客
2023-07-23
71
管理
问题
London, the capital of England and the UK is the world’s ninth-largest city. Its history spans nearly 2,000 years, beginning with the arrival of the Romans soon after their inva sion of Britain in AD43. London is situated on the banks of the river Thames, in southeast England. London has many historic buildings including Buckingham Palace, Big Ben and Westminster Abbey. It is also a major centre for entertainment, shopping and dining.
The West End is a large area of central London to the west of the City, containing most of the best-known theatres and shopping districts.
London’s population reached a peak of around 8.6 million in 1939 then declined slowly to below 7 million in 1983. Only recently has London population reached over 7 million. The population of London alone exceeds the total population Scotland.
Although most of the population is white and Anglo-Saxon, more than a quarter of London’s population is from an alternative ethnic background, making up half of the Britain’s total ethnic minorities. This gives London the largest non-white population of any European city and is an important part of its cosmopolitan feel. Over 250 languages are spoken in the city, making the capital the most linguistically diverse city in the world.
选项
A、over 100.
B、over 150.
C、over 250.
D、over 350.
答案
C
解析
此题考查听细节的能力。注意英文中数字的听写。在文章的最后才听到Over 250 languages are spoken in the city。如果可以的话,建议考生在考试的时候将听到的数字都用笔记下来。后面加上注释。这个地方考查学生对英文数字的听力理解。注意抓住关键词over.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2861055.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Therearetoomanyprivatecarsontheroadnow,whichcauses
[originaltext]Tradebetweencountriesisoneofthemostimportanteconomic
[originaltext]Tradebetweencountriesisoneofthemostimportanteconomic
[originaltext]NewresearchfromAustraliashowsthatpetsaregoodforyour
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
[originaltext]M:NowI’mgoingtostartoffbyaskingyouadifficultquestion.
随机试题
[originaltext]W:Atwhattimecanweworkoutadeal?[/originaltext][audioFiles
EconomicDeclineinEuropeDuringtheFourteenthCenturyP1:Someverynegative
Fossilfuelsareamaincauseoftheworldwidetemperatureincrease.A、正确B、错误A原
Optimismisa______showntobeassociatedwithgoodphysicalhealth,lessdepres
Readthefollowingpassageandfillineachblankwithoneword.Choosethecorr
[originaltext](32)Iamoptimisticbynature.IamgladthatIamalive.Iamg
A.5 B.1 C.0 D.2
公司清算时每一股份所代表的实际价值是股票的()。A.票面价值 B.账面价值
下图显示了某市大专及以上文凭学历的人才数量,请问图中四种人才数量之和为多少人?(
感受域:是指人对于各种刺激所能感受的范围,亦即在感觉系统中,能够引起某一神经细胞
最新回复
(
0
)