首页
登录
职称英语
[originaltext] One of the important materials used in the construction of bu
[originaltext] One of the important materials used in the construction of bu
游客
2023-07-22
72
管理
问题
One of the important materials used in the construction of buildings and roads is cement. It is a powder made mainly from limestone and clay. Even though the ancient Egyptians and Romans used a kind of cement, it was not until 1824 that an English bricklayer developed cement strong enough for modern roads and buildings.
While the bricklayer was experimenting in his kitchen, he found that a mixture of limestone and clay that had been heated formed a substance. This substance became hard and stone-like as it cooled. When it was grounded into a fine powder, it could be stored.
When the powder was mixed with water, it made an excellent quality of cement that quickly hardened in sunlight or even under water, it made an excellent quality of cement that is used today.
选项
A、In modern roads.
B、In modern buildings.
C、In kitchen.
D、In experimenting lab.
答案
C
解析
判断题。本题考的是“地点”,听录音时对于这一细节要有所用心,并在选项旁做好标记,文中关键句子是:“While the bricklayer was experimenting in his kitchen,he found that a mixture of limestone and clay that had been heated formed a substance.”正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2859869.html
相关试题推荐
[originaltext]Inrecentyears,manyAmericansofvariousageshavebecomei
[originaltext]Inrecentyears,manyAmericansofvariousageshavebecomei
[originaltext]W:Whatdoyouplantoorder?M:IthinkI’llhaveasaladanda
[originaltext]W:Goodmorning,thisisDr.Allen’soffice.M:Goodmorning,I’d
[originaltext]W:Goodmorning,thisisDr.Allen’soffice.M:Goodmorning,I’d
[originaltext]M:Nomailformetoday?Theymusthaveforgottenaboutme.Ihop
[originaltext]M:Nomailformetoday?Theymusthaveforgottenaboutme.Ihop
[originaltext]M:Nomailformetoday?Theymusthaveforgottenaboutme.Ihop
[originaltext]M:Nomailformetoday?Theymusthaveforgottenaboutme.Ihop
[originaltext]M:Nomailformetoday?Theymusthaveforgottenaboutme.Ihop
随机试题
TheodoreDreisersetforthhis______conceptoftheAmericansocietyinhisear
Thereasonhedidn’tshowupinthemeetingwas______hewasseriouslyill.A、why
Imagineasocietyinwhichcashnolongerexists.Instead"cash"iselectron
我自然知道,大山有坎坷,大海有浪涛,大漠有风沙,森林有猛兽。即便这样,我依然喜欢。打破生活的平静便是另一番景致,一种属于年轻的景致。真庆幸,我
Forthispart,youareallowed30minutestowriteANoticeofExchange.Suppose
[originaltext]Whenitcomestoaging,lifecanbecruel.There’splentyto
A.350mm B.340mm C.320mm D.300mm
()是国家根据法律规定对适龄儿童、少年实施的一定年限的强迫的、普及的、免费的
股份有限公司的下列股票发行方式中,不需要证监会核准的有()。A.上市公司发行新
A.应逐件抽样检验 B.可不开箱检查 C.应检查至中包装 D.应至少检查一
最新回复
(
0
)