首页
登录
职称英语
[originaltext] Japanese people, who never miss a chance to be photographed,
[originaltext] Japanese people, who never miss a chance to be photographed,
游客
2023-07-22
100
管理
问题
Japanese people, who never miss a chance to be photographed, were lining up to get their picture on a post age stamp. Vanity stamps that feature personal photographs went on sale for the first time in Japan as part of an international postage stamp exhibition. The customer’s photo is taken with a digital camera and then printed on stamp sheets, a process that takes about five minutes. Sold in a sheet of 10 stamps for $ 8. 80, little more than the cost of lunch in Tokyo, each stamp features a different scene from a traditional ukiyo-e along with the photo. The stamps can be used normally to mail a letter, and postal officials hope they will help promote interest in letter-writing in the Internet age. "Certainly e-mail is a useful method of communication, but letters are fun in a different way," said an official in the Posts Ministry. "We want to show young people that letters can be fun too." While similar stamp sheets debuted in Australia in 1999 and are now sold in some 12 nations and territories, Japan’s fondness for commemorative photos is likely to make them especially popular here. Indeed, officials had prepared 1,000 sheets but they were sold out in less than 30 minutes. Although the stamps are currently only available as a special service during the exhibition, postal officials said they might start selling them on a regular basis in the future.
选项
A、Because the Japanese like taking photographs.
B、Because the Japanese like writing letters to each other.
C、Because the Japanese postal officials want to print a special stamp to catch worldwide attention.
D、Because the Japanese postal officials hope these stamps will help promote interests in letter writing.
答案
D
解析
细节题,文中明确提到答案“and the postal officials hope they will help promote interest in let ter-writing in the Internet age”,后面官员又补充说“but letters are fun in a different way”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2859388.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyho
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyho
[originaltext]W:Noluckthen,John?M:I’mafraidnot,ma’am.Notyet,anyho
[originaltext]M:So,youmusthavealotofcontactwithoverseasstudentsiny
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
随机试题
CuddlyRascals’FallFever![img]2018m11s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0094_201811[/img
玉饰不仅能使佩戴者更美丽,还能促进其身体健康。Wearingjadejewelrycannotonlyhelptomakethewearer
"Theworldisn’tflat,"writesEdwardGlaeser,"it’spaved."Atanyrate,m
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthefollowin
设随机变量X与Y独立,其中X的概率分布为而Y的概率密度为f(y),求随机变量U=
牙周病的危险因素包括A.吸烟 B.精神压力 C.糖尿病 D.腔卫生状态
石膏不治的病症是A.骨蒸潮热 B.疮疡不敛 C.胃火牙痛 D.肺热咳嗽
共用题干 患者男性,23岁,因车祸致头部受伤,伤后当即昏迷1小时,清醒后诉头痛
以下()宜设置泡沫-水雨淋灭火系统。A.Ⅰ类地上汽车库 B.Ⅰ类地下汽车库
为风湿痹痛肢麻兼高血压者用之最宜的药组是A.独活配羌活 B.豨莶草配臭梧桐
最新回复
(
0
)