首页
登录
职称英语
[originaltext] "Go to the playground and have fun." Parents will often say t
[originaltext] "Go to the playground and have fun." Parents will often say t
游客
2023-07-22
84
管理
问题
"Go to the playground and have fun." Parents will often say to their kids. But they should remember playgrounds can be dangerous. Each year about 200,000 children end up in hospital emergency rooms with playground injures. Many injures involve falls from too-high equipment onto too-hard surfaces. Nearly 70% of the injures happen on public playgrounds. Recent studies show they may be badly designed that protective services are inadequate and their equipment is poorly maintained. Parents should make sure that the equipment in playground is safe and that children are playing safely.
Last year the national programme for playground safety gave the nation’s playground a grade of "C" for safety after visiting more than 3,000 playgrounds nationwide. Parents should watch closely. They should always be within shouting and running distance of their children. Young children don’t understand cause-and-effect, so they may run in front of moving swings. They’re also better at climbing up than getting down, so they may panic at the top of a ladder.
It’s important for children to know you’re watching them. Once they feel that sense of security, that’s when they can be creative.
选项
A、They can be creative when they feel secure.
B、They may panic in front of high playground equipment.
C、They should be aware of the potential risks in the playground.
D、They tend to stay within shouting or running distance of their parents.
答案
A
解析
细节辨认。作者在文末指出,孩子一旦有了安全感,就会富有创造性。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2858325.html
相关试题推荐
[originaltext]Therecentincreaseincarstealinghasalarmedthepolice,w
[originaltext]S:Let’stalkabouttheresultsofyourlaboratory?experiment.D
[originaltext]S:Let’stalkabouttheresultsofyourlaboratory?experiment.D
[originaltext]Baker:Sincesomanyofyouhaveaskedmeabouthowtolearnala
[originaltext]Baker:Sincesomanyofyouhaveaskedmeabouthowtolearnala
[originaltext]M:Ourrentisnowjust$600amonth.W:Iknow.It’sexactlyon
[originaltext]M:Ourrentisnowjust$600amonth.W:Iknow.It’sexactlyon
[originaltext]M:Ourrentisnowjust$600amonth.W:Iknow.It’sexactlyon
[originaltext]M:Ourrentisnowjust$600amonth.W:Iknow.It’sexactlyon
[originaltext]M:Ourrentisnowjust$600amonth.W:Iknow.It’sexactlyon
随机试题
Thefirstmanwhocookedhisfood,insteadofeatingitraw,livedsolonga
[originaltext]TheWorldHealthorganizationsays57nationsinsouthernAfr
Theycallthemthenewbreadearners.Theyarewomen,andtheyaresettota
正式公开出版物中,可以引用( )中的内容。A.期刊所载论文 B.已出版的专著
室外消火栓的设置,下列哪一个示意图是正确的?( ) A. B. C.
下面是路由表的4个表项,与地址220.112.179.92匹配的表项是()。A.
患者,男性,45岁。上腹间歇性疼痛2年。多于夜间发作,进食后疼痛可缓解。突发上腹
A.糊精 B.硬脂酸镁 C.微晶纤维素 D.羧甲基淀粉钠 E.淀粉 上
下列对方案经济关系的描述中,描述互补型的方案是()。A:在一组方案中,方案之间不
投标人须知是招标人向投标人传递的基础信息文件,投标人应特别注意其中的()。A.
最新回复
(
0
)