首页
登录
职称英语
[originaltext] People in all parts of the world are observing "No Tobacco Day
[originaltext] People in all parts of the world are observing "No Tobacco Day
游客
2023-07-21
67
管理
问题
People in all parts of the world are observing "No Tobacco Day. ’ It is the day when the World Health Organization(WHO) appeals to people to stop using tobacco products. The WHO hopes if people stop smoking cigarettes or chewing tobacco for one day, they will stop permanently. The day includes special observances and awards ceremonies in 166 countries. The target group for this year’s "No Tobacco Day" is women. Organizers want to make sure women know the dangers of smoking.
Health experts have warned for years that smoking can lead to heart disease, cancer and other problems. The World Health Organization says diseases linked to smoking kill at least 2,500,000 people each year. Still, many people find it difficult to stop smoking. One reason is nicotine, a substance found in cigarettes. Nicotine is a drug. The effects of it are similar to the effects of cocaine and heroin,
"No Tobacco Day" is aimed at smokers and those who earn money from tobacco sales. So businesses are asked not to publish advertisements for cigarettes.
Two important developments have been observed in recent years. In industrial countries, the number of smokers has been falling about one percent a year. But in developing countries, the number has been rising two percent a year. This is the result of increased efforts by tobacco companies to sell their products in developing countries.
The World Health Organization has approved plans to help reach its goal of a ’smoke-free’ world. One urges governments to offer tobacco farmers the chance to earn money by growing other crops. Another involves improved public information campaigns about the dangers of smoking.
选项
A、The number of smokers has been falling about 2 percent a year.
B、The number of smokers has been rising 20 percent a year.
C、The number of smokers has been rising 2 percent a year.
D、The number of smokers has been failing 20 percent a year.
答案
C
解析
细节听辨题,文中出现两种情况,一是在industrial countries(发达国家)吸烟者人数下降,而在 developing countries(发展中国家)吸烟人数上升。连词but在此有提醒作用。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2857015.html
相关试题推荐
[originaltext]Forthepastfewweekswehavebeendiscussingnationalenerg
[originaltext]M:Hi,Janet,youaresoluckytohavedonewellwithyourfinal
[originaltext]M:Hi,Janet,youaresoluckytohavedonewellwithyourfinal
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
[originaltext]Oneday,[29]Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhen
[originaltext]Oneday,[29]Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhen
[originaltext]Oneday,[29]Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhen
[originaltext][26]SnakesmaybefoundjustabouteverywhereexcepttheNort
[originaltext]M:Howdidyoursisterlikehernewcar?W:Shethoughtitwasto
[originaltext]M:Howdidyoursisterlikehernewcar?W:Shethoughtitwasto
随机试题
Punishmentforviolatingmoralrulesismuchmorecommonthanrewardforfollowi
[originaltext]M:Hey,Ellen.Howareyou?W:I’mfine,Bob.Aren’tyougladt
[originaltext]W:Tony,you’vebeenaracing-driverfornearly10years.You’ve
设,其中φ具有二阶导数,ψ具有一阶导数,则必有( )。
健康促进的核心策略是()A.社会协调 B.社会动员 C.经济保障 D
患者,女性,35岁,主因"腹痛、便秘2个多月"入院,胃肠钡餐造影可见肠段增生性狭
杜仲盐炙的目的是A.增强疗疝止痛作用 B.可以治疗心腹诸痛 C.矫味免吐
上市公司股东大会审议批准为资产负债率超过()的担保对象提供的担保。A:60%
按照我国企业会计准则的规定,下列关于递延所得税的说法中,正确的有()。A.
(2015年真题)按照霍兰德职业兴趣的分类,喜欢从事资料分析工作,有数理分析能力
最新回复
(
0
)