首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on
[originaltext]M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on
游客
2023-07-20
82
管理
问题
M: Lesley, again and again these days we hear the words "he’s on drugs" and many people feel that these illegal drugs are harmful and people should be prevented from getting hold of them in any way at all, because of the damage they can do. What do you feel about this?
W: Oh, yes, you... you’ve got to have some sort of control, because it has been proved that these some sort of thing can do irreparable damage, and I know a horrible story about a 6-year-old kid who is in mental hospital now. She went to a party and she took something there and now she’s convinced she’s an orange and she won’t go out of the room for fear somebody’s going to crush her.
M: Lesley, how widespread is the use of so-called illegal drugs in England?
W: Well, as regards cannabis... um... I think as yet little is known about it. I think it may be a rash thing to legalize it now when so little is known, but it must be said that no positive harm has been proved.
M: In view of hostility towards the so-called illegal drugs in things like newspapers and television, why do so many young people take drugs?
W: Well, I think there are many reasons. One of the reasons is because of hostility. It’s the job of the younger generation to reject all the values of the older generation, and it’s just as well for human society that this is so, because otherwise we would never change it or make it better.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. What does Lesley think drugs can do?
20. What is the 6-year-old kid afraid of?
21. Why would legalizing cannabis be unwise?
22. According to Lesley, what is the job of the younger generation?
选项
A、Rejecting all values.
B、Being hostile to society.
C、Disregarding the values of others.
D、Rejecting the values of their elders.
答案
D
解析
选项中的Rejecting,all values,the valuesof others/their elders等表明,本题可能与反对谁的价值观有关。女士提到It’s the job of the younger generation to reject all the values of the older generation,[D]正是对reject…older generation的同义转述,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2854546.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Mum,beforeIgoout,couldyougoovertheshoppinglistandsee
[originaltext]M:Mum,beforeIgoout,couldyougoovertheshoppinglistandsee
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
[originaltext]Oneday,[29]Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhen
[originaltext]Oneday,[29]Johnwasdoingsomeshoppinginthemarketwhen
[originaltext][26]SnakesmaybefoundjustabouteverywhereexcepttheNor
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
随机试题
"PaleolithicArt"Fromthemomentin1879thatcavepaintingswerediscovered
Ithastoberecapturedslowlybywateringtheplantsandperhaps,bylookingag
TheRainforestCityA)Apatchoftropicalr
HowtoMakePeacewithYourWorkloadA)Swamped(忙碌的),underthegun,justs
城镇配水管网计算中,通常将沿线流量通过折算系数折算成节点流量,请根据折算系数的定
男性,62岁,血脂和胆固醇升高10年,有冠心病史4年,近日左侧胸部有剧烈疼痛,心
企业集团财务公司的基本定位包括()。A.通过作为内部银行的金融机构地位,提高企
蓄电池室的门上应有()标志。禁止烟火;止步,高压危险;禁止攀登;
照顾到个别学生也是教师上好一节课的标准。()
下列关于支气管扩张的描述中,错误的是( )。A.多在中、老年发病 B.下胸部
最新回复
(
0
)