首页
登录
职称英语
[originaltext] Zachary Taylor was elected as the 12th president in 1849. It’
[originaltext] Zachary Taylor was elected as the 12th president in 1849. It’
游客
2023-07-20
102
管理
问题
Zachary Taylor was elected as the 12th president in 1849. It’s surprising because he was the first president that didn’t have any political experience. The main reason he was chosen as a candidate was because he was a war hero. In the army, his men called him old, rough and ready, I guess, because of his rough address. He was kind of blunt and he didn’t really look like a military hero. He liked to do things like wearing civilian clothes instead of a uniform even in battle. And he was so short and plump that he had to be lifted up onto his horse. But he did win a lot of battles and he became more and more popular. So the Whig Party decided to nominate him for the presidency, even though no one knew anything about where he stood on the issues. I couldn’t find much about his accomplishments because he was only in office about a year and a half before he died. But one thing, he pushed for the development of a transcontinental railroad because he thought it was important to form a link with the west coast. There was a lot of wealth in California and Oregon from commerce and minerals and stuff. Also, he established an agricultural bureau in the Department of the Interior and promoted more government aid to agriculture. He died in office in 1850. So his vice-president took over.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. Why was Zachary Taylor chosen by his party as a candidate for president?
33. What can we know about Zachary Taylor?
34. Why did Taylor have little political achievements?
35. When did Zachary Taylor die?
选项
A、He had various political experiences.
B、He preferred civilian clothes to uniform.
C、He was tall and handsome.
D、He was gentle and careful.
答案
B
解析
选项均为与He有关的完整句子表明,本题考查与He有关的事实状况。短文中提到,Taylor很坦率,不像是一个战争英雄;他喜欢穿平民服装,而不喜欢穿制服,即使在战场上也是如此,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2854504.html
相关试题推荐
[originaltext]PoewasborninBostonin1809.HeattendedtheUniversityof
[originaltext]InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantand
[originaltext]InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantand
[originaltext]Manyartistslateinthelastcenturywereinsearchofamea
[originaltext]Manyartistslateinthelastcenturywereinsearchofamea
[originaltext]Manyartistslateinthelastcenturywereinsearchofamea
[originaltext]W:Hi,John!M:Oh,Hi,Laura.What’reyoudoinghere?W:Uh...I’musu
[originaltext]W:Hi,John!M:Oh,Hi,Laura.What’reyoudoinghere?W:Uh...I’musu
[originaltext]M:Didyouwatch"UnderseaDiscovery"lastnight?W:No,Imissed
[originaltext]W:Youdidn’thavetoomuchtroubledoingthatexperiment,didyo
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0401_2010111[/img][br][originaltext](A)The
Theseating_________ofthelecturehallis2000.A、capabilityB、capacityC、quant
期货投机行为的存在有一定的合理性,这是因为()。A、期货投机者的预期总是比套期保值者要准确B、生产经营者有规避价格风险的需求C、如果只有套期保值者参
Heconcludedhisspeechwitharemarkthat________________(失败乃成功之母).failureis
America’sTop5CleanestCitiesWhatIsaCleanCity?
Whatisthespeaker’smaintopic?[originaltext]Italianscientistshaverais
Teachersinthisschoolwereencouragedtousedramaasa(n)________oflearning.
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyor
杆OA=l,绕固定轴O转动,某瞬时杆端A点的加速度a如图所示,则该瞬时杆OA
共用题干 一般资料:求助者,女性,32岁,机关公务员。案例介绍:求助者主述,半
最新回复
(
0
)