首页
登录
职称英语
[originaltext] My first semester of college was the worst I’ve been through.
[originaltext] My first semester of college was the worst I’ve been through.
游客
2023-07-20
82
管理
问题
My first semester of college was the worst I’ve been through. I had made plans during the summer to share an apartment with two of my close friends from high school. But before we moved in. problems started developing.
One of the two girls I was to share an apartment with was going to work instead of going to college. However, a week before we were to move in, she found out that she didn’t get the job. She is forced to live at home and look for work. The rest two of us lasted for a month and then agreed that we couldn’t make it with the higher monthly rent payments. I started looking around.
I found another apartment and the rent wasn’t bad. The place was noisy, but it was the best I could afford for the time. However, one day when I returned, I saw smoke coming from the back of the house. The cottage had caught fire, and my room was a burned mess. I was once more out of a place to stay.
I finally gave up looking around and moved home. I had to drive forty miles to school every day, so I almost spent as much on gas as I would have on lodging. I was very bored I almost lost the will to study. It had been really a bad semester!
Questions:
26. What was the speaker’s plan before her first college semester began?
27. What was the first lodging problem the speaker encountered?
28. Why did the speaker move back home finally?
29. Why does the speaker think her first semester of college was the worst?
选项
A、Because she was disappointed in the college.
B、Because she kept moving all the time and couldn’t concentrate on studying.
C、Because her home was too far away from school and it was inconvenient.
D、Because she was not interested in study at all.
答案
B
解析
推理判断题.选项C是对说话人家的描述,本身是正确的,可是不能完全概括说话人整个学期糟糕的原因。D选项是她对学习不感兴趣,文章中没提到.A选项没有提及。文章最后两旬(I almost…semester.)说话人认为失学第一个学期过得糟糕的原因是她找不到合适的住处,不得不花费大量的时间和金钱在路上,以至于没法专心学习。所以本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2852476.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Areyougoingtobeabletocomewithustoafootballmatcht
[originaltext]M:..,AndwheredoyourecommendIshallstay?What’stheHolida
[originaltext]M:..,AndwheredoyourecommendIshallstay?What’stheHolida
[originaltext]M:..,AndwheredoyourecommendIshallstay?What’stheHolida
[originaltext]W:We’dbetterbelookingforsalesonjacketsandunderwear.It’
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
[originaltext]M:Howdidyourphilosophytestgo?W:Icouldn’tfeelbetterabo
随机试题
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithshee
Wearegoingtohavetheserviceman______thelightintheclassroomtomorrow.
ThisfilmdocumentsthePresidentTeddyRoosevelt’s______towhatisnowKenya
Thoughttohaveoriginatedabout20yearsagoasajokeoncollegecampuses,Sin
低碳生活(low-carbonlife)倡导人们在生活中减少二氧化碳的排放,是一种低能量、低消耗和低开支的生活方式。它要求人们以更健康、更安全和更自然
公共厕所内新建无障碍厕位面积宜做到( )。A.1.60m×1.60m B.1
下列关于力偶的叙述,错误的是()。A.两个力可以组成力偶 B.等值反向的力能
中医认为维生素D缺乏性佝偻病的病位主要在A.肺 B.肺肾 C.脾肾 D.肺
根据支付结算法律制度的规定,下列各项中,属于存款人在开立一般存款账户之前必须开立
手弧焊的主要优点包括()。A.操作灵活,可以在任何有电源的地方进行维修及安装中短
最新回复
(
0
)