首页
登录
职称英语
Tragedy, sudden and terrible, has again struck an American school: fifteen l
Tragedy, sudden and terrible, has again struck an American school: fifteen l
游客
2023-07-19
88
管理
问题
Tragedy, sudden and terrible, has again struck an American school: fifteen lives were lost and a city and a nation left with scars that cannot be removed. Because guns and explosives were used to cause the mayhem (残害人体器官罪), the immediate outcry (疾呼) is for gun control laws.
Most likely the shotguns and even the one-hand guns used were legally purchased and registered, and probably the guns were the property of the fathers of the boys who used them. Shotguns are the most common guns used in the sport of hunting small game animals and birds.
The possibility of passing laws forbidding sportsmen from owning shotguns would be very slight. There would be intense opposition to such laws. On the other hand, laws forbidding handguns have a greater chance of enactment. But then the familiar saying would become fact, "When guns are outlawed, only outlaws will have guns."
Many crimes in America are committed by people using guns. Most of these people have a record of criminal offenses. By law these criminals are not allowed to purchase or own guns. Do they care? NO. They do not obey laws and find other ways to get guns.
The problem is a people problem, not just a gun problem. In America, we have become a nation that has largely rejected the traditional rules and ethics of Western society that have helped it become a society of progress and the rule of law.
Behind societies ruled by law — maybe in the shadows, but still there — was the ominous (预兆的) feeling that over us all was a higher law that man is ultimately answerable to. Man’s laws were therefore supposed to be an extension of this law.
Modern society has moved beyond this concept to a very self-centered concept of "I am my own law". There is no more black and white or absolute right or wrong. No higher law determines it; we decide individually. What seems right and feels right for me is therefore "right". Also, what is "right" in one situation may be "wrong" in another, and what is "wrong" for you may be "right" for me. This concept is called moral relativism. Depending upon circumstances and how we feel about an action, it becomes right or wrong for us. Since most of society does not teach that. [br] The word "outlawed" (Line 4, Para. 3) most probably means "______".
选项
A、declared a criminal
B、declared unlawful
C、out of the law control
D、criminals having not been caught
答案
B
解析
根据题干中的outlawed将本题出处定位到第三段末句。该句提到,但是大家所熟悉的一句俗语会变成现实:“当拥有枪支outlawed时,只有outlaws才会拥有枪支。”而导致这一结果的出现应该是前一句提到的:laws forbidding handguns have a greater chance of enactment(禁用手枪的法规有着很大的实施可能)。由此可推断出,When guns are outlawed应该指的是实施laws forbidding handguns,所以outlawed应该有“法律禁止”的含义,故答案为[B]“宣布为非法的”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2850934.html
相关试题推荐
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
Theyarguedforalongtimeoverwhatheshouldpay,butfinallystrucka______
Thetwoschoolboysweresoangrywitheachotherthattheyhada______fight.A、
Aprimaryschoolteachercannottakeitforgrantedthathispupilsalwaysdot
Outof______oroutofinterest,peoplegobacktoschoolforthecommongoal-to
Ourhouseisabouttwokilometersfromthemiddleschoolandtherearenotmany
随机试题
DearManager,Afteraseriousconsideration,Ihavedefinitelydecidedtore
提示小儿缺乏叶酸的血清叶酸值是A.<5μg/L B.<4μg/L C.5~6
某公路隧道穿越两条断层地带,围岩级别为Ⅱ~Ⅲ级,地下水不发育,偶有点滴水渗漏。试
商业银行的负债主要由()构成。A.存款 B.应付账款 C.短期借款 D.借
(2017年真题)下列通过基金从业资格考试的人员,可以从事基金销售活动的是(
交易所上市交易的债券按()估值。A.第三方估值机构提供的当日估值净价 B
护患沟通的主要反馈机制是()。A.提问 B.倾听 C.重复 D.使用附加
【变电站综合自动化和集中监控】73、()电压互感器断线、电压断线信号、控制
甲公司获得了某医用镊子的实用新型专利,不久后乙公司自行研制出相同的镊子,并通过丙
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)