首页
登录
职称英语
[originaltext] We often pass on little bits of information to our children,
[originaltext] We often pass on little bits of information to our children,
游客
2023-07-18
88
管理
问题
We often pass on little bits of information to our children, not knowing if they are true, and only because they were passed on to us. This is usually how myths spread. Many myths about snakes exist, and it can be fun to try and figure out how these stories originated. I have learned from my hobby of studying these myths that they often start when one person observes a phenomenon incorrectly and passes on the false information. It always amazes me to see how quickly the misbelief spread even though science has already identified and proved the contrary.
One common and colorful myth is that the well-known garter snake swallows its young to save them from danger. The daily customs of these snakes are well-known in the United States because they tend to reside in parks and gardens. They like to live among greenery and in areas well-surrounded by plant life. Many children as well as adults enjoy observing these creatures because they see them quite often.
Like all snakes, the garter swallows its food whole. Unlike most snakes, on the other hand, the garter gives birth to live offspring, in numbers of approximately fifty. I hypothesize that our ancestors, while observing the garter snakes, assumed that the snake had previously swallowed down its little ones to protect them and was now setting them free again. Not many people know that garters are one of the few snakes that can bear live snakes. Unable to challenge the power of this creative myth, this imaginative folklore continues to persist in American daily life.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What does the speaker enjoy?
27. Why is the garter snake well-known in the U.S. ?
28. How would the speaker describe the snake myth?
选项
A、It is authentic.
B、It is imaginative.
C、It is complicated.
D、It is dull.
答案
B
解析
预览选项可知,本题考查某事或某物的性质。短文末尾提到的Unable to challenge the power of this creative myth,this imaginative folklore continues to persist in American daily life表明答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2849163.html
相关试题推荐
[originaltext]W:[19]I’msorry,butIcan’tletyoucheckoutthesebooks.M:
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougotac
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougotac
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]Togetadriver’slicense,youmusttakeaseriesoftests.T
[originaltext]WhenJohnMilton,writerofParadiseLost,enteredCambridge
[originaltext]WhenJohnMilton,writerofParadiseLost,enteredCambridge
随机试题
Inordertoprotectpublicandprivatepropertyfrombeingdestroyedbylava
A—TopStoriesB—E-newslettersC—CurrentSpecialD—What’sNewE—Editor’sPicksF—
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
Mostpeoplewouldbeimpressedbythehighqualityofmedicineavailableto
(1)Arecentarticleindicatedthatbusinessschoolsweregoingtoencourage
随着考试临近,学生心情极度紧张,考试时不能集中注意,无法发挥正常水平,这是一种(
男14岁,从高处不慎跌落,脉搏细速,血压下降,呼吸急促,发绀。X线显示骨盆骨折,
元宵∶汤圆 A.清明∶龙舟B.冬至∶面条C.重阳∶菊花D.端午∶茱萸
关于房地产开发的风险与利润,下列说法正确的是()。A.风险大,利润低
对建设工程三大目标的统一关系进行定量分析时,应注意的问题之一是()。
最新回复
(
0
)