首页
登录
职称英语
Our real American foods have come from our soil and have been used by many g
Our real American foods have come from our soil and have been used by many g
游客
2023-07-18
60
管理
问题
Our real American foods have come from our soil and have been used by many groups—those who already lived here and those who have come here to live. The Native Americans already had developed an interesting cuisine using the abundant foods that were so prevalent.
The influence that the English had upon our national eating habits is easy to see. They were a tough lot, those English, and they ate in a tough manner. They wiped their mouths on the tablecloth, if there happened to be one, and they ate until you would expect them to burst. European travelers to this country in those days were most often shocked by American eating habits, which included too much fat and too much salt and too much liquor. Not much has changed! And, the Revolutionists refused to use the fork since it marked them as Europeans. The fork was not absolutely common on the American dinner table until about the time of the Civil War, the 1860s. Those English were a tough lot.
Other immigrant groups added their own touches io the preparation of our New World food products. The groups that came still have a special sense of self-identity through their ancestral heritage, but they see themselves as Americans. This special self-identity through your ancestors who came from other lands was supposed to disappear in this country. The term melting pot was first used in reference to America in the late 1700s, so this belief that we would all become the same has been with us for a long time. Thank goodness it has never worked. The various immigrant groups continue to add flavor to the pot, all right, but you can pick out the individual flavors easily.
The largest ancestry group in America is the English. There are more people in America who claim to have come from English blood than there are in England. But is their food English? Thanks be to God, it is not! The second largest group is the Germans, then the Irish, the Afro-Americans, the French, the Italians, the Scottish, and the Polish. The Mexican and American Indian groups are all smaller than any of the above, though they were the original cooks in this country. [br] Which of the following statements is nearly identical in meaning with the sentence "they ate until you would expect them to burst" in the second paragraph?
选项
A、You bet they would never stop to eat till they are full.
B、What you can expect is that they would not stop eating unless there was no more food.
C、The only thing you would expect is that they wouldn’t stop eating till they had had enough of the food.
D、The only thing is that they wouldn’t stop eating till they felt sick.
答案
D
解析
语义理解题。首先要审题。题干中有一个词的意思特别关键,identical“相同的”。从原文可知本句意思为“他们一直吃直到你认为他们的肚皮快要炸开为止”,对这句话的理解可以借助于它的前一句,即“英国人吃饭很粗鲁”,这说明这里要表达的意思是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2848811.html
相关试题推荐
[originaltext]Formanyyears,peopleinAmericancitieshavedependedonfa
[originaltext]Formanyyears,peopleinAmericancitieshavedependedonfa
[originaltext]Formanyyears,peopleinAmericancitieshavedependedonfa
Afewyearsback,thedecisiontomovetheBarnes,arespectedAmericanart
Afewyearsback,thedecisiontomovetheBarnes,arespectedAmericanart
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundstoshed.Youmayeven
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundstoshed.Youmayeven
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundstoshed.Youmayeven
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundstoshed.Youmayeven
[originaltext]W:Mike,whyaresomanyAmericansoverweight?M:Well,that’sa
随机试题
Nomatterwhatthereason,though,jugglingmorethanonejobisguaranteed
信念伦理在复杂的功利化的现实生活中往往富有理想色彩,高估人们的理性能力,导致对实
取牡丹皮粉末进行微量升华,镜检可见A.黄色针状、片状或羽毛状结晶B.长柱形、针状
本病急性型易引起死亡的原因是A.心律失常 B.贫血 C.感染 D.肾衰竭
()kV变电站可不配置故障录波器。(A)35(B)110(66)(C)2
运行中的并联电容器组电抗器室温度不应超过35℃,当室温超过35℃时,干式三相重迭
【智能站知识】207、当装置检修压板投入时,装置发送的GOOSE报文中的Test
第一次国共合作采取了共产党员以个人身份加入国民党的“党内合作”方式,最早提出这种
对于分离交易的可转换公司债券,发行后累计公司债券余额不得高于最近一期期末公司净
某种经筛选后选定的污染因子在A地的浓度预测值为0.15mg/m3,对应的质量标准
最新回复
(
0
)