首页
登录
职称英语
[originaltext] In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black
[originaltext] In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black
游客
2023-07-18
74
管理
问题
In the 1940’s and 50’s, it was not likely that a young black teenager from New York’s Harlem would ever have the chance to play in tile world’s biggest tennis tournaments. But Althea Gibson did play, and what’s more, she won.
Althea was born in Silver, South Carolina, in 1927. When Althea was still a child, her family moved north to New York City. While Althea was in junior high school, she became interested in paddle tennis. She practiced every chance she got, and soon she was good enough to win a medal.
One day, a Black musician named Buddy Walker saw Althea playing paddle tennis. He realized how good she was. So he bought her a real tennis racket and took her to a tennis court. Althea instantly fell in love with tennis. She staled playing in the All Black American Tennis Association Tournaments. When she was just fifteen, Althea played in the New York State Girls’ Open Tennis Tournament and got as far as the finals. In 1942, World War Ⅱ came along, and there were no more tournaments for four years. But when the tournaments started again in 1946, Althea instantly became a star. She won every American Tennis Association tournament from 1946 to 1957.
By 1958 she had won the United States Championship twice, as well as winning twice more at Wimbledon. Althea became. a professional player in 1,959 and won the professional championship in 1960.
选项
A、Althea became a star.
B、Althea won many medals.
C、There was no tournaments because of the war.
D、Althea went on winning the games in spite of the war.
答案
C
解析
事实细节题。第三段中间部分有直接信息提示该题答案:In 1942,World War Ⅱcame along, and there were no,more tournaments for four years.由于第二次世界大战的原因,网球锦标赛没能举行。根据常识性的知识,考生基本也能了解当时的时代背景,这也有助于大家找到正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2848193.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Youlookbettertoday.Howdidyourtestgo?M:Muchbetterth
[originaltext]M:So,Sophie,isthisyourfirstvisittotheUnitedStates?W:
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,John?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,John?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,John?Itriedtocallyouallni
[originaltext]W:What’swrongwithyourphone,John?Itriedtocallyouallni
[originaltext]Asweallknow,therearemanydifferenceslyingbetweenhigh
[originaltext]Asweallknow,therearemanydifferenceslyingbetweenhigh
[originaltext]Asweallknow,therearemanydifferenceslyingbetweenhigh
[originaltext]Asweallknow,therearemanydifferenceslyingbetweenhigh
随机试题
[originaltext]M:MissSmith,ItoldDr.BrownthatIwouldcallhimintheHous
[originaltext]M:It’sbeennearlymanyyearssinceMadonnafirstmadeheadlines
Theatmosphereisnotsocapableofstoringheatasoceancurrents.A、大气不像海流那样能储存
[originaltext]W:Tellmealittlebitaboutyourself,please.M:MynameisDav
市场机制中的核心机制是( )A.供求机制 B.激励机制 C.价格机制 D
安装工程类别根据安装工程专业特点分类包括( )。A.自动化安装工程 B.民用
行政处罚是指行政机关依法对违反行政管理秩序的公民、法人或其他组织给予制裁的行政行
温和定价策略也称为()策略。A.取脂定价 B.渗透定价 C.君子定价
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
关于“公共劳务”收费法的说法,错误的是()。A.政府通过制定价格,以提高财
最新回复
(
0
)