首页
登录
职称英语
[originaltext] Recently a group of 17-year-old schoolboys decided to beat th
[originaltext] Recently a group of 17-year-old schoolboys decided to beat th
游客
2023-07-18
93
管理
问题
Recently a group of 17-year-old schoolboys decided to beat the world basketball time record. They are to play for 90 hours and add 6 hours to the record. Now could 18 boys play for almost 4 days without stopping? The boys decided that each person would play for two and a half hours and then rest for two hours. They had to be able to sleep near the basketball hall, and they needed hot food and drink, day and night. Finally they started at 6 o’ clock one evening.
The first night was very hard for the players. When it was their turn to rest, they were too excited to fall asleep at once. After sleeping for a short time, they had to play again. The nights were very long, when nobody was watching. The days were better, because plenty of people cheered the players’ efforts. On the second night they fell asleep as soon as they stopped. Some of them had trouble with their hands and feet, but the only serious problem was a mental one. Each boy was thinking: What am I doing hero? How can I play any longer? After the third night the players knew they could finish the 90 hours. On the fourth night the play was very slow, but in the final hours it got better. For the last few minutes the players looked as fresh as when they started, they were tired, but very happy.
选项
A、They felt the time for sleeping was too short.
B、They were too excited to have a good rest.
C、They felt time passed too slowly.
D、They were too hungry to fall asleep.
答案
B
解析
In what sense was the first night very hard for them?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2846542.html
相关试题推荐
[originaltext]Doanimalsthink?(26)Manyofthemarelikechildreninthei
[originaltext]Doanimalsthink?(26)Manyofthemarelikechildreninthei
[originaltext]It’snobigsecretthatmendon’tsharetheiremotionseasily
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
[originaltext]W:IneedtodosomethingtoimprovemyspokenFrenchasquickly
[originaltext]Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbega
[originaltext]Itwasprobablyaround3,000yearsagothatpeoplefirstbega
随机试题
Emailhashadagoodrunaskingofcommunications.Butitsreignisover.
下列关于混凝土裂缝处理的说法正确的是()。A、受气温影响高的裂缝宜在高温季节补
贝壳、甲壳、化石等类药物入汤剂的用法是()A.先煎 B.后下 C.布包
A.每年报告一次B.每五年汇报一次C.每季度汇报D.15日内报告E.及时报告药品
共用题干 AmericanDreamsThereisacommonr
患者,男,65岁。食管癌手术后第4天拔除胃管后进流质饮食,第6天体温升高39,5
共用题干 某公司十年来一直只生产电视机显像管,产品质量较高,经营状况良好。20
(2020年真题)社会工作者小安参与新冠肺炎疫情防控工作:协助社区工作者完成疫情
简述德尔菲法的工作步骤。(12分)
男,45岁。慢性腹泻6年。每日大便3~4次,便中有少量黏液脓血,抗生素治疗无效。
最新回复
(
0
)