首页
登录
职称英语
[originaltext] When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked d
[originaltext] When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked d
游客
2023-07-17
96
管理
问题
When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked down from 8, he told me, "We’ll save 3 dollars (32)if we buy it now. " He looked at me in surprise when I answered, "We’ll save 5 dollars if we don’t hay it at all. "
Today’s children get lots of messages and values from television and from friends. They are encouraged to buy things they don’t need. (33)What they need is an understanding of the value of the dollar. How do children learn the important facts of life? Most schools do not teach them. It is up to parents to help their children.
To learn about money children need to have some. Early on, parents often handed oat money on an as-needed basis. But experts say paying certain amount of money each week is the best way to teach children the meaning of money, how to use it and how to plan.
But how much should the parents give? Some experts suggest giving one dollar for each year of age, but (34)Dr. Olivia Mellan disagrees: " I think 5 dollars a week is too much for a 5-year-old, and 15 dollars is probably not enough for a 15-year-old." What’s right depends on three things: the child’s level of development, how much you can give, and what you expect him to pay for.
However much you give them, children will soon feel they need more. But Sharon M. Danes, a professor at the University of Minnesota, insists that children don’t need a raise each year. "There’s no lesson to be learned when children expect an increase just because they are a year older," she says. (35)"What they should learn is how to be good money earners, savers and spenders."
选项
A、She holds that one dollar for each year of the age is far from enough.
B、She believes that children should be given more than they need.
C、She feels that difference doesn’t matter.
D、She thinks that age difference is not the whole thing.
答案
D
解析
本题考查考生从已知信息进行推断的能力。父母应给孩子多少钱?文中指出,一些专家认为每1岁给1美元,而Dr. Olivia却反对这么做,她认为对一个5岁的孩子来说,1周5美元太多,而对1个15岁的孩子来说,1周15美元可能不够。从她的话语我们可以推断出答案D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2845879.html
相关试题推荐
Whatdowelearnabouttheaudienceatthemeeting?[originaltext]Asthenew
WhatdoesBarbara’shusbandsuggestshedoifshewantstowork?[originaltext]
WhatwasBarbara’sprofessionbeforeshehadchildren?[originaltext]Barbara
Whatshouldyoudoifyoumakeacomplaintbyletter?[originaltext]Theway
Whatdoesthemanthinkisthehardestpartofhisjob?[originaltext]W:Whatso
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
随机试题
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
DistanceLearninginBritainIntimesofinflation,
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringabo
用人单位濒临破产进行法定整顿期间或者生产经营状况发生严重困难,确需裁减人员的,应
制炭后产生止血作用的药物是A.藕节B.地榆C.棕榈D.荷叶E.以上均不是
在家庭社会工作介入阶段,社会工作者扮演的()角色是指社会工作者在了解受助家庭成
下列说法中,正确的是( )。A.大赦既赦其刑,又赦其罪B.特赦只赦其刑
下列关于甄选的主要方法,属于心理测试的是()。A.能力测试 B.人格测试
在现代市场经济中,财政政策的功能包括()。A.导向功能 B.协调功能 C.
人机系统可分为机械化、半机械化的人机系统和全自动化控制的人机系统两类。在机械化、
最新回复
(
0
)