首页
登录
职称英语
[originaltext] Last summer, I took my first flight from London to New York.
[originaltext] Last summer, I took my first flight from London to New York.
游客
2023-07-17
72
管理
问题
Last summer, I took my first flight from London to New York. I boarded the plane at Crayon Airfield and, from that moment on, my life was arranged for me on the trip. First, I was directed to my seat by the stewardess, and then when the plane was ready to take off, the other passengers and I were told to fasten our seat belts. A few minutes after take-off, magazines and newspapers were passed out. Because my ears hurt, I was given some gum to chew. Next, we were given instructions on what to do in case of an emergency. We were given earphones to listen to music and told that a movie would be shown after dinner. Before dinner, we were asked if we wanted a cocktail. Dinner was served on a tray, and it was attractive and delicious. We were permitted to have a refill on any beverage. After the dinner, we were shown a new Hollywood movie. When I felt cold, I was given a blanket, when I felt airsick the stewardess gave me a paper bag. Everything was done for the comfort of the passengers. When the plane landed, I was almost sorry to get off and have to start doing things for myself again.
选项
A、The stewardess.
B、A passenger.
C、My friend.
D、The pilot.
答案
A
解析
信息明示题。文章提到,when I felt airsick the stewardess gave me a paper bag.由此可知,作者晕机的时候空乘给了他一个纸袋,所以A正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2844233.html
相关试题推荐
[originaltext]OnJune17,1744,theofficialsfromMarylandandVirginiahel
[originaltext]OnJune17,1744,theofficialsfromMarylandandVirginiahel
[originaltext]StrikesareverycommoninBritain.Theyareextremelyharmfu
[originaltext]StrikesareverycommoninBritain.Theyareextremelyharmfu
[originaltext]Preventingchildhoodinjurieswouldseematoughtask.Butth
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:ElizabethMartinspeaking.M:Dr.Martin,mynameisMarkJohn
[originaltext]W:Thisisourrock-bottomprice,Mr.Li.Wecan’tmakeanyfurth
[originaltext]W:Thisisourrock-bottomprice,Mr.Li.Wecan’tmakeanyfurth
随机试题
Itwasinthisfactory______"WestLake"sewingmachinesweremade.A、whereB、th
Towhatextentaretheunemployedfailingintheirdutytosocietytowork,
Itseemsyoualwaysforget--yourreadingglasseswhenyouarerushingtowor
Angerandotherstrongemotionscantriggerpotentiallydeadlyheartrhythm
Teenageboys,regardlessofrace,aremorelikelytodiefromgunshotwounds
喉挫伤是()A.喉内部外伤 B.贯通性喉外伤 C.闭合性喉外伤
建设工程合理使用年限是指从( )之日起,工程的地基基础、主体结构能保证在正常情况
Thenewspaperdidnotmentionthedegr
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
李某购买了其亲戚家的一处不动产。按照有关规定,李某应到当地房地产管理部门办理(
最新回复
(
0
)