首页
登录
职称英语
Violin prodigies (神童), I learned, have come in distinct waves from distinct
Violin prodigies (神童), I learned, have come in distinct waves from distinct
游客
2023-07-17
58
管理
问题
Violin prodigies (神童), I learned, have come in distinct waves from distinct regions. Most of the great performers of the late 19th and early 20th centuries were born and brought up in Russia and Eastern Europe. I asked Isaac Stern, one of the world’s greatest violinists, the reason for this phenomenon. "It is very clear," he told me. "They were all Jews (犹太人) and Jews at the time were severely oppressed and ill-treated in that part of the world. They were not allowed into the professional fields, but they were allowed to achieve excellence on a concert stage. " As a result, every Jewish parent’s dream was to have a child in the music school because it was a passport to the West.
Another element in the emergence of prodigies, I found, is a society that values excellence in a certain field and is able to nurture (培育) talent. Nowadays, the most nurturing societies seem to be in the Far East. "In Japan, a most competitive society with stronger discipline than ours, " says Isaac Stem, "children are ready to test their limits every day in many fields, including music. When Western music came to Japan after World War II, that music not only became part of their daily lives, but it became a discipline as well". The Koreans and Chinese as we know, are just as highly motivated as the Japanese.
That’s a good thing, because even prodigies must work hard. Next to hard work, biological inheritance plays an important role in the making of a prodigy. J. S. Bach, for example, was the top of several generations of musicians, and four of his sons had significant careers in music. [br] Jewish parents in Eastern Europe longed for their children to attend music school because ______.
选项
A、it would allow them access to a better life in the West
B、Jewish children are born with excellent musical talent
C、they wanted their children to enter into the professional field
D、it would enable the family to get better treatment in their own country
答案
A
解析
原文首段最后一句提到,所有犹太人父母的梦想就是让孩子上音乐学校,由because引导的从句解释了原因,即因为这是通往西方世界的通行证。A项为原文的同义改写,故选A。B、D在文中没有提及,原文中说进入professional field是不被允许的,故C不符合。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2843721.html
相关试题推荐
Ihavelearned,oftenthehardway,thatthereareafewsimplerulesabout
Ihavelearned,oftenthehardway,thatthereareafewsimplerulesabout
Ihavelearned,oftenthehardway,thatthereareafewsimplerulesabout
Ihavelearned,oftenthehardway,thatthereareafewsimplerulesabout
[originaltext]Medicine,law,andtheologyareknownasthelearnedprofessi
[originaltext]Medicine,law,andtheologyareknownasthelearnedprofessi
[originaltext]Medicine,law,andtheologyareknownasthelearnedprofessi
[originaltext]Medicine,law,andtheologyareknownasthelearnedprofessi
Violinprodigies(神童),Ilearned,havecomeindistinctwavesfromdistinct
Violinprodigies(神童),Ilearned,havecomeindistinctwavesfromdistinct
随机试题
TheiPodHasTurnedAppleintoaSuperbrandNosinglebrandcoul
Theblue,mysticLakeEllsinoreliesinaninlandCaliforniavalley,whichi
Ipassedthetest.I______itwithoutyourhelp.A、wouldnotpassB、didn’tpass
给定关系R(A,B,C,D)和关系S(C,D,E),对其进行自然连接运算R?S后
A.滴虫阴道炎 B.外阴阴道假丝酵母菌病 C.细菌性阴道病 D.萎缩性阴道
已知息税前利润,要计算资产净利率还需要知道(). Ⅰ.利息费用 Ⅱ.公
患者,男,65岁。突感上腹部剧烈疼痛,取硝酸甘油片含服,未能缓解。查体:脸色青白
C
商用房贷款的贷后管理包括()。A:不良贷款管理B:合同变更C:贷后检查D:
中国人民银行对商业银行贷款期限的上限是()A:三个月 B:半年 C:九个月
最新回复
(
0
)