首页
登录
职称英语
For any given task in Britain there are more men than are needed. Strong uni
For any given task in Britain there are more men than are needed. Strong uni
游客
2023-07-16
70
管理
问题
For any given task in Britain there are more men than are needed. Strong unions keep them there in Fleet Street, home of some London’ s largest dailies. It is understood that when two unions quarrel over three jobs, the argument is settled by giving each union two. That means 33 percent over-manning, 33 percent less productivity than could be obtained.
A reporter who has visited plants throughout Europe has an impression that the pace of work is much slower here. Nobody tries too hard. Tea breaks do matter and are frequent. It is hard to measure intensity of work, but Britons give a distinct impression of going at their tasks in a more leisurely way.
But is all this so terrible? It certainly does not improve the gross national product or output per worker. Those observant visitors, however, have noticed something else about Britain. It is a pleasant place.
Street crowds in Stockholm, Paris and New York move quickly and silently heads down, all in a hurry. London crowds tend to walk at an easy pace (except in the profitable, efficient city, the financial district).
Every stranger is struck by the patient and orderly way in which Britons queue for a bus; if the saleswoman is slow and out of stock she will likely say, "Oh dear, what a pity’; the rubbish collectors stop to chat and call housewives "Luvs". Crime rises here as in every city but there still remains a gentle tone and temper that is unmatched in Berlin, Milan or Detroit.
In short, what is wrong with Britain may also be what is right. Having reached a tolerable standard, Britons appear to be choosing leisure over goods. [br] By using the examples in Paragraph 5, the author means to tell us ______.
选项
A、that Britons are more patient and talkative than people in other large cities
B、why some visitors find Britain a pleasant place
C、how British people manage to live a leisurely and pleasant life
D、the sharp contrasts between Britons and people in other cities
答案
B
解析
细节及写作意图题。根据第三段最后一句It is a pleasant place.可知接下来的两段都是解释为什么有的游客会觉得英国是一个令人感到愉快(pleasant)的地方,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2842510.html
相关试题推荐
ForanygiventaskinBritaintherearemorementhanwomenareneeded.Stro
ForanygiventaskinBritaintherearemorementhanwomenareneeded.Stro
ForanygiventaskinBritaintherearemorementhanwomenareneeded.Stro
Istronglyinsistthat_______________(你参加这次竞赛,因为它对你未来的工作有很大益处).youparticipate
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
InthemonthofSeptember,inBritain,youmayseelargenumbersofbirds【C1
随机试题
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】__
Manyofficebuildingsdesignedtopreventoutsideairfromenteringhavebeensh
Whowilldothefollowingtasks?Writethecorrectletter,A,BorCnexttoQue
Whichofthefollowingwordscontainstwomorphemes?A、Physic.B、Intemational.C、
[originaltext]Insocietiesinwhichindividualschoosetheirownpartners,
射频标识技术现已成为数据采集、标识和分析的主要工具,它具有非接触、抗干扰能力强、
判断脱水性质的临床表现哪项是不正确的A.高渗性脱水,脱水症不明显 B.低渗性脱
古代认为:"毒性"的含义是A.药物的毒性 B.药物的疗效 C.药物的总称
慢性肾盂肾炎的诊断依据是 A.长期反复尿感史B.间歇发作的尿感史 C.病程
根据FIDIC《施工合同条件》,关于竣工试验的说法,正确的有()A、雇主可以对竣
最新回复
(
0
)