首页
登录
职称英语
[originaltext] Exercise is beneficial to your heart. A 22-year study was con
[originaltext] Exercise is beneficial to your heart. A 22-year study was con
游客
2023-07-16
89
管理
问题
Exercise is beneficial to your heart. A 22-year study was conducted by doctors in(26)California. They(27)found that people who work at physical lobs experience fewer heart attacks than other people. The active people work all the time at moderated speeds. Their daily routine gives them an adequate amount of exercise and helps them stay in shape. (28)However, machines that Call do heavy labor more speedily are replacing this type of work.
选项
A、In Africa.
B、In Chicago.
C、In Washington.
D、In California.
答案
D
解析
该题询问地点,而整个短文中只出现了California,因此正确选项为D In California。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2842136.html
相关试题推荐
[originaltext]Choosingwhattoeatseemslikeasimpledecision,butvariou
[originaltext]"SesameStreet"hasbeencalled"thelongeststreet"inthew
[originaltext]"SesameStreet"hasbeencalled"thelongeststreet"inthew
[originaltext]M:Thanksforcomingover,Amy.(22)I’dliketotalktoyouabout
[originaltext]M:Thanksforcomingover,Amy.(22)I’dliketotalktoyouabout
[originaltext]W:Excuseme,Sir.MayIhaveatalkwithyounow?M:Yes.Howar
[originaltext]W:Excuseme,Sir.MayIhaveatalkwithyounow?M:Yes.Howar
[originaltext]W:Excuseme,Sir.MayIhaveatalkwithyounow?M:Yes.Howar
[originaltext]W:Ineedtoexercisemyarmstoo.HowcanIdothat?M:Onegood
[originaltext]W:Ineedtoexercisemyarmstoo.HowcanIdothat?M:Onegood
随机试题
HowtoGetPreservedasaFossil【M1】Unfortunatelythec
[originaltext]Ifanyoneaskedyouwhatwerethemainmeansofcommunication
A.afterB.stormC.entitledD.illegalE.exaggerateF.beforeG.thun
[originaltext]M:IhavethiscameraherethatIboughtabout12monthsago.But
在动作技能形成的( )阶段,学生开始能将完整的动作技能分解为若干个局部的、个别的
4B/5B编码先将数据按4位分组,将每个分组映射到5单位的代
A.含有寡霉素敏感蛋白 B.具有ATP合酶活性 C.结合GDP后发生构象改变
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列不属于制订管理计划包台的工作步骤的是()。A:交通与公用设施情况调查B:确
中国××投资管理股份有限公司某分公司通过网络公开竞价。成功处理3000万元不良资
最新回复
(
0
)