首页
登录
职称英语
[originaltext] The problem of the homeless has become very serious in the Un
[originaltext] The problem of the homeless has become very serious in the Un
游客
2023-07-16
102
管理
问题
The problem of the homeless has become very serious in the United States. Almost in every community, you can find homeless people. An ironical case is: in November, 1993, a woman died on a street in Washington, D. C. , the nation’s capital, and she died at a bus-stop across the street from the US Department of Housing and Urban Development.
People become homeless for various reasons. Some may not be able to pay for the housing they used to have, because they have lost their job and cannot find another place they can afford. Others have mental disorders, or are addicted to drugs or alcohol, and there are not enough centres to care for them.
As ways to help these people, the federal government and many communities have set up all kinds of projects. .Some programs include permanent housing, training for jobs and treatment for people who are addicted to drugs or alcohol. Some communities have opened centres that offer services for as many as 700 people. The homeless can stay as long as they want.
People are making efforts to solve the problem. However, it will not be easy, because it is a personal and economic problem as well as a social problem.
选项
A、Finding houses; training for jobs; medical treatment.
B、Treatment for those who use drugs or ’alcohol; finding places to live; training for jobs.
C、Finding them jobs; sending them to hospitals; looking for houses.
D、Building houses for homeless people; teaching them English; finding doctors for them.
答案
B
解析
事实细节题。文中指出这些项目包括:"permanent housing’,"training for jobs and treatment for people who are addicted to drugs or alcohol","open centres",由此可知B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2841916.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Iwanttomakeenquiries
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Iwanttomakeenquiries
[originaltext]M:Howdidyoulikethenewexhibitattheartgallery?W:Istil
[originaltext]M:Howdidyoulikethenewexhibitattheartgallery?W:Istil
[originaltext]M:Howdidyoulikethenewexhibitattheartgallery?W:Istil
[originaltext]Chrisisinchargeofpurchasingandmaintainingequipmentin
[originaltext]Chrisisinchargeofpurchasingandmaintainingequipmentin
[originaltext]Bowsandarrowsareoneoftheman’soldestweapons.Theygav
[originaltext]Bowsandarrowsareoneoftheman’soldestweapons.Theygav
[originaltext]M:Right,let’sgetontothemarketingstrategy.W:Well,thema
随机试题
A、Shewillgivesomedonationstohim.B、Shestillrefusestogivemoneytohim.
WhyisWellTipmovingtheirconferencefromSeattletoScottsdale?BecauseS
Hecouldfeelthepainagainasthemedicine______.A、woreawayB、woreoutC、wor
Anysufficientlyadvancedtechnology,noL
拟对某地区(含城镇和乡村)实施国家统一的城乡住户调查,基于此,回答下列问题:
下列参加2012年物业管理师考试的人员情况统计中,()是总量指标。A:女性在全体
TURP的主要并发症包括A.出血 B.尿失禁 C.附睾炎 D.逆行射精
根据埃里克森的心理社会发现理论,人处于青年期的特征是()。 A.建立同一感和
关于对求助者的病程判断正确的是( )单选。A、半年 B、一年 C
某医师用甲乙两种疗法,治疗小儿单纯性消化不良,结果见下表。问两种疗法的治愈率差别
最新回复
(
0
)