首页
登录
职称英语
[originaltext] One way that scientists learn about man is by animals, such a
[originaltext] One way that scientists learn about man is by animals, such a
游客
2023-07-15
90
管理
问题
One way that scientists learn about man is by animals, such as mice, rats and monkeys. The scientists in this laboratory are experimenting on mice. They are studying the relationship between diet and health. At this time over one hundred experiments are going on in this laboratory.
In this experiment, the scientists are studying the relationship between the amount of food the mice eat and their health. The mice are in three groups. All three groups are receiving the same healthy diet. But the amount of food that each group is receiving is different. The first group is eating one cup of food each day, the second is eating two cups, and the third group of mice is eating three cups.
After three years, the healthiest group is the one that is only eating one cup of food each day. The mice in this group are thinner than normal mice. But they are more active. Also they are living longer. Mice usually live for two years. Most of the mice in this group are still alive after three years. The second group of mice is normal weight. They are healthy, too. They are active, but not as active as the thinner mice. But they are only living about two years. The last group of mice spends most of the day eating or sleeping. They are not very ac tire. These mice are living longer than the scientists thought: about a year and a hell But they are not healthy. The experiment is still going on. The scientists hope to finish their studies in two years.
选项
A、The relationship between mice, rats and monkeys.
B、The relationship between diet and animals.
C、The relationship between diet and man.
D、The relationship between diet and health.
答案
D
解析
What are the scientists studying in this laboratory?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2840514.html
相关试题推荐
[originaltext]IflewtoSanFranciscototakecareofsomebusinesswithMr
[originaltext]IflewtoSanFranciscototakecareofsomebusinesswithMr
[originaltext]MostsummerschoolcoursesinBritainlastfortwotofourwe
[originaltext]MostsummerschoolcoursesinBritainlastfortwotofourwe
[originaltext]MostsummerschoolcoursesinBritainlastfortwotofourwe
[originaltext]M:Thatisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
[originaltext]M:Uh,whereamI?W:Excuseme.Doyouneedanyhelp?M:Nah,I.
[originaltext]M:Idon’tliketinsbookverymuch.W:NeitherdoI.Q:Whatdoe
[originaltext]M:Idon’tliketinsbookverymuch.W:NeitherdoI.Q:Whatdoe
[originaltext]M:Idon’tliketinsbookverymuch.W:NeitherdoI.Q:Whatdoe
随机试题
WheredidLiLeigo?[br][originaltext]F:Where’sLiLei?M:Hehasgonetothe
Althoughprovidingwildchimpanzeeswithfoodmakesthemless(i)____andeasier
TheInternethasbecomesuchanintegralpartofourlifethatitseemsalmos
A.informationB.lawC.damageD.ensureE.secureF.initiallyG.particularly
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
[originaltext]W:Pleasehaveaseat,Mr.Saunders.[8]Ireceivedyourresumela
A.煮剂B.煎剂C.煮散D.饮剂E.露剂将药材粗颗粒与水共煮去渣取汁而制成的液体
A第一步,本题考查分数数列。 第二步,利用反约分将原数列转化为:,分子是公比为1/2的等比数列,所求项分子为1×1/2=1/2;分母是等差数列,则下一项为4-
中周期又称中波或大循环,每个周期的平均长度约为()。A.50~60年 B.1
35岁已婚女性,G3P1,月经规律无痛经,人工流产后2年来经常下腹部隐痛、腰酸胀
最新回复
(
0
)