首页
登录
职称英语
This is a distrustful age, but although our faith in many of the things in w
This is a distrustful age, but although our faith in many of the things in w
游客
2023-07-15
72
管理
问题
This is a distrustful age, but although our faith in many of the things in which our forefathers earnestly believed has weakened, our confidence in the curative properties of the bottle of medicine remains the same as theirs. This modem faith in medicines is proved by the fact that the annual drag bill of the Health Services is mounting to astronomical figures and shows no signs at present of ceasing to rise. The majority of the patients attending the medical out-patients departments of our hospitals feel that they have not received adequate treatment unless they are able to carry home with them some remedy in the shape of a bottle of medicine, a box of pills, or a small jar of ointment, and the doctor in charge of the department is only too ready to provide them with their requirements. There is no quicker method of disposing of patients than by giving them what they are asking for, and since most medical men in the Health Services are overworked and have little time for offering time-consuming and little-appreciated advice on such subjects as diet, right living, and the need for abandoning bad habits, etc., the bottle, the box, and the jar are almost always granted them.
Nor is it only the ignorant and ill-educated person who has such faith in the bottle of medicine, especially if it be wrapped in white paper and sealed with a dab of red sealing-wax by a clever chemist. It is recounted of Thomas Carlyle that when he heard of the illness of his friend, Henry Taylor, be went off immediately to visit him, carrying with him in his pocket what remained of a bottle of medicine formerly prescribed for a disease of Mrs Carlyle’s. [br] Many out-patients complain that they haven’t ______.
选项
A、received adequate treatment until the doctor prescribe them some medicines
B、got enough advice until the doctor prescribe some wonder drugs
C、been correctly prescribed
D、been given a careful examination
答案
A
解析
从文章第一段第三句话可以看出,除非病人拿到药物,否则他们认为医生没有给他们充分的诊治。这句话的关键所在是对“not...until...”句型的正确理解。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2840409.html
相关试题推荐
Thesupermarketsellsvariouskindsofthings,______(从衣物、食品到电脑游戏).rangingfromc
Ifyourubcertainthingstogether,theirsurfacesbecome______staticelectric
Susanisneverlateforworkalthough____________(从她家到公司要花一个多小时).ittakesherm
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]Althoughwearetoldwhenyoungthathonestyisthebestpoli
[originaltext]Althoughwearetoldwhenyoungthathonestyisthebestpoli
____________(虽然只懂得一点语法),heattendthecourse.AlthoughhavingaknowledgeofFr
Althoughhe’salawyer,heisemployed______controllingalargebusiness.A、exc
随机试题
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwords,which
Anyonewhodoesn’thaveafreeticketmustpaythefeeforgoingin.A、attending
Thereare_____inthesea.[originaltext]Therearemanyislandsinthesea.
China’sFolkArtsandCraftsare___________________(由人民群众创作和享用,并且同人民生活关系密切)Chin
[originaltext]M:Excuseme,doestheexpresstrainleaveat2:05?W:No,at1:5
Beforetheportrayalofthehumanbodycanbecritiqued,youmustunderstand
盈余分析是从标价组成的各个方面挖掘潜力、节约开支,计算出基础标价可能降低的数额,
()不属于监管部门对商业银行绩效管理的主要关注点。A.年度经营计划的审慎性
患者,男性,38岁,76kg。双手和右膝关节以下被开水烫伤,创面明显水肿,剧烈疼
对于土方开挖工程,选择的机械与设备组合最好的是()。A.挖掘机、推土机、移动式
最新回复
(
0
)