首页
登录
职称英语
Jeremy Fox, a retired businessman in a small city in England, recently bough
Jeremy Fox, a retired businessman in a small city in England, recently bough
游客
2023-07-14
84
管理
问题
Jeremy Fox, a retired businessman in a small city in England, recently bought an old farmhouse with a yard and a small field, some five miles out of the town. There he planned to lead a simple life with his wife, Amelia.
It was while clearing out the old ham on the far side of the yard that he made an interesting discovery. In a corner, under some old sacks, he found some large fragments (碎片) of an antique bowl. Out of curiosity, he took them into the kitchen and, much to the anger of his wife, washed the mud off them. That evening he spread newspapers over the kitchen table and carefully stuck the fragments together. However, two pieces were found missing.
Two days later, having pulled down the ham, Mr. Fox was digging over the ground in preparation for the installation of a greenhouse, when he discovered the two missing pieces. When he had stuck them in position, the bowl looked so fine that Amelia agreed to its being placed on a table in the living room, in front of the window.
"We might have something a bit special here," he said to his wife. A few days later, Jeremy took several photographs of the bowl, which he sent off to Sotheby’s in London.
Unexpectedly, Sotheby’s was extremely interested in the bowl and sent an expert to inspect it. It. turned out that it was a Chinese Ming fish bowl, dating back to around 1590, and might be expected to get a five-figure sum at an auction (拍卖).
A week later, still more unexpectedly, two police officers called and told the Foxes the bowl was stolen property.
So the bowl never reached the auction room, and Mr. Fox never received the five figure sum that had been mentioned. However, he framed one of the photographs he had taken and hung it on the wall. [br] Which of the following is NOT TRUE?
选项
A、Most probably Sotheby’s purchased the bowl in the end.
B、It turned out that Mr. Fox got neither the money nor the bowl.
C、Mr. Fox preferred country life to city life after his retirement.
D、Mr. Fox was fond of gardening.
答案
A
解析
推断题。该题问哪一个选项与文章内容不符。根据文章最后一段"So the bowl never reached the auction room,and Mr.Fox never received the five-figure sum that had been mentioned.”可以推断[A](很可能Sotheby’s最终购买了这件瓷器)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2836848.html
相关试题推荐
[originaltext](32)CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.They
[originaltext](32)CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.They
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
[originaltext]Recently,over30millionAmericansofbothsexesandallage
A、RobertCawdrey.B、JohnKersey.C、SamuelJohnson.D、ScholarsinEngland.C事实题。通
[originaltext]ElizabethwasborninEnglandin1821,andshewenttoNewYo
[originaltext]ElizabethwasborninEnglandin1821,andshewenttoNewYo
[originaltext]Notuntilsomewhatrecently(thatis,intermsofhumanhistor
[originaltext]Notuntilsomewhatrecently(thatis,intermsofhumanhistor
[originaltext]Notuntilsomewhatrecently(thatis,intermsofhumanhistor
随机试题
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
在我国社区教育的发展中,政府统筹是重要保证,要始终充分依靠政府的领导和有效管理,统筹安排、合理配置社区教育资源区分社区教育中的非功利性教育与功利性教育,非
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]OnDecember24afternoon,Iwasonduty.(l)Theonlythingmak
Youngpeopletendtobecriticaloftheirparentsattimesandblamethemfo
Hardlyhadshegotintotheclassroom______thebellrang.A、thatB、thenC、when
对于水运工程土工合成材料及塑料排水板的质量检验:(5)以下关于塑料排水板滤膜抗拉
某小学谢同学课堂上时常找他人说话,影响课堂秩序。经多次提醒无效后,邓老师遂用透明
甲公司需要借入资金450万元,由于贷款银行要求将贷款金额的10%作为补偿性
商业银行在风险识别确定风险类型和风险点的基础上,对风险点出现的可能性和后果进行评
最新回复
(
0
)