首页
登录
职称英语
[originaltext] Venice is the "Queen" of the Adriatic Sea. Every year thousan
[originaltext] Venice is the "Queen" of the Adriatic Sea. Every year thousan
游客
2023-07-14
85
管理
问题
Venice is the "Queen" of the Adriatic Sea. Every year thousands of people from all over the world travel to Italy to visit the city. Do you know why they like to go there for a visit?
Venice is a very beautiful city. It is quite different from other cities in the world. There aren’t any roads or streets in the city so there aren’t any cars or buses. There are many canals in the city. There is one big canal and one hundred and seventy-seven small canals. People move up and down the canals in boats to go to work, go shopping or visit their friends.
But Venice is sinking. It is going down and the water is going up. In 2040 Venice will be under water. The Adriatic Sea will cover the city. The Venetians love their city and they want to stay there, so they want to save Venice from the sea. They do not want to leave. How can they save Venice? They can build some strong huge walls and gates in the sea. The gates will close to keep too much water out. Thus Venice will not sink.
选项
A、In 2040.
B、In 2014.
C、In 2034.
D、In 2044.
答案
A
解析
In which year will Venice be under water?
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2836443.html
相关试题推荐
[originaltext]Likemostotherfolkart,thecalendarpictureswerenotcons
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]W:Excuseme.Isthisseattaken?M:No,it’snottaken.Doyouw
[originaltext]WiltChamberlainisretirednow,butheusedtobeafamousb
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]M:Thenwhydidyouapplyforthisjob?W:That’sbecauseofthe
[originaltext]Clayisfoundalmosteverywhereintheworld.(32)Itisform
随机试题
OnJanuary10,1962,anenormouspieceofglacier【B1】______andtumbleddown
Theagriculturalrevolutioninthenineteenthcenturyinvolvedtwothings:t
撰写日常联系信时,应注意( )等。A.与作者联系要及时 B.主要是与作者联络
从作用机理方面分析,减水剂在混凝土中的作用不包括()。A.吸附分散作用 B.
证券公司应在增加业务种类的申请获得批准后,向公司登记机关申请变更登记,并自变更登
在选派项目经理阶段编制的成本计划属于( )。 A、竞争性成本计划 B
某设置110个停车位的室内无车道且无人员停留的机械式地下汽车库,下列自动灭火系统
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
蛇串疮治疗时脾经湿热时加用A.大敦、行间、阳陵泉 B.大椎、曲池、合谷 C.
学校饮水氟化时,饮水氟浓度可以为饮水氟适宜浓度的A:相同浓度 B:2.5倍
最新回复
(
0
)