首页
登录
职称英语
Developing Electric Cars1.电动汽车的开发受到政府重视2.分析其原因3.提出建议
Developing Electric Cars1.电动汽车的开发受到政府重视2.分析其原因3.提出建议
游客
2023-07-13
72
管理
问题
Developing Electric Cars
1.电动汽车的开发受到政府重视
2.分析其原因
3.提出建议
选项
答案
Developing Electric Cars
Electric car is an inspiring new invention. Currently, the government is attaching more and more importance to the development of electric cars.
It is not hard for us to find the reasons why priority is placed on electric cars. The primary reason, I think, lies in the fact that the electric cars can save unrenewable fuel—petroleum, which will somewhat lessen the pressure of energy crisis on the globe. The second reason is that electric cars also contribute to environmental protection if we take into consideration the fact that they release no tail gas.
Given that consumers still favor cars powered by gasoline, the government should adopt policies to encourage the development and use of electric cars. On the one hand, the government can invest more money in the development of electric cars. On the other hand, environment protection should be publicized widely.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2832153.html
相关试题推荐
HostingtheOlympicgamescan____________(增加政府收入,创造就业机会).increasethegovernmen
1.有很多人喜欢养宠物2.养宠物的利与弊3.你的建议TheAdvantagesandDisadvan
【B1】[br]【B16】A、AlthoughB、WhetherC、SinceD、WhenA本题测试逻辑关系词的用法。分析上下文的逻辑关系,从句意思
【B1】[br]【B5】A、confirmB、informC、claimD、convinceC本题测试动词的用法,根据语法分析,空格后应是一个宾语从
【B1】[br]【B19】A、noticedB、claimedC、arguedD、notedD继续考查篇章结构;在对上一题进行正确分析的基础之上,我
Themodernageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectricligh
Themodernageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectricligh
Themodernageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectricligh
Themodernageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectricligh
Shefeltkeenlythrilled______(一想到要见他).atthethoughtofmeetinghim根据句法分析可知,本句为
随机试题
Shewanteddesperatelytoturntheflower-paintedchina______ontheapple-gre
用三尖瓣反流血流怎样定量计算肺动脉收缩压A.RVSP=△P(三尖瓣反流峰速换算压
根据《建设工程施工劳务分包合同(示范文本)》(GF-2003-0214),劳务分
下列各项,可见间歇热的是( )。A.急性肾盂肾炎 B.肺炎 C.风湿热
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
奕诉认为,太平天国、捻军等农民起义是“心腹之害”,俄国是“肘腋之忧”,英国是“肢
拉扎鲁斯认为,在情绪活动中,有三个层次的评价,即( )A.初评价 B.次评价
阅读下列短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。
为提高金瓷结合强度,下列哪项要求是不正确的A.基底冠表面喷砂处理 B.可在基底
下列关于履约担保的有效期,正确的说法是()。A.始于工程开工之日,终止日期可以
最新回复
(
0
)