首页
登录
职称英语
It is possible to stop most drug addiction in the United States within a ver
It is possible to stop most drug addiction in the United States within a ver
游客
2023-07-12
84
管理
问题
It is possible to stop most drug addiction in the United States within a very short time. Simply make all drugs available and sell them at cost. Label each drug with a precise description of what effect—good and bad—the drug will have on the taker. This will require heroic honesty.
For the record, I have tried—once—almost every drug and like none, disproving the popular theory that taking a single smoke of opium will enslave the mind. Nevertheless many drugs are bad for certain people to take and they should be told why in a sensible way.
Along with advice and warning; it might be good for our citizens to recall that the United States was the creation men who believed that each man has the right to do what he wants with his own life as long as he does not interfere with his neighbor’s pursuit of happiness.
Now one can hear the warning; If everyone is allowed to take drugs, everyone will, and the gross national product will decrease and we shall end up a race of foods. Alarming thought. Yet it seems most likely that any reasonably healthy-minded person will become a drug addict if he knows in advance what addiction is going to be like.
Is everyone reasonably sensible? No. Some people will always become drug addicts just as some people will always become drunk, and it is just too bad. Every man, however, has the power to kill himself if he chooses. But since most men don’t, they won’t be the majority, either. Nevertheless, forbidding people things they like or things they might enjoy only makes them want those things all the more. This psychological insight is, for some mysterious reason, denied by our governors. [br] The author’s solution to the drug problem is______.
选项
A、to make all drugs extremely costly
B、to put honest warnings on all drug labels
C、to make the buying and selling of all drugs illegal
D、to tell people the dangerous effects of drugs on health
答案
B
解析
根据第一段的第二句和第三句,“Simply make all drugs available and sell them at cost. Label each drug with a precise description of what effect-good and bad-the drug will have on the taker.”这两个祈使句表明了作者对于解决吸毒成瘾问题的办法,即让人能够买到,标明其好的和有害的影响。首先排除选项C,因为文章没有涉及法律。选项A与文章意思不符,sell...at cost不等于make...extremely costly。选项n是强干扰项,很容易误选,要注意文章提到毒品有好的作用,并不都是对健康有危害的。故选B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2830927.html
相关试题推荐
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]TheUnitedStatesoperatesunderafederalsystemofgovernme
[originaltext]TheUnitedStatesoperatesunderafederalsystemofgovernme
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthe
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthe
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthe
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthe
ThemilitaryaspectoftheUnitedStatesCivilWarhasalwaysattractedthe
TheUnitedStatesisa"telephoneland".Almosteveryoneusesthetelephoneto【B
TheUnitedStatesisa"telephoneland".Almosteveryoneusesthetelephoneto【B
随机试题
Youcannotimaginehow_____Ifeelwithmydutiessometimes.A、overflowedB、over
欧洲美元定期存款期货合约实行现金结算方式是因为()。A、它不易受利率波动的影响B、交易者多,为了方便投资者C、欧洲美元定期存款不可转让D、欧洲美
Firemen______(已经同森林大火搏斗了将近3个星期)beforetheycouldgetitundercontrol.hadbeen
社区服务业是社会保障体系和社会化服务体系中的一个重要行业,它的主要构成是()。
A.4.39% B.4.15% C.3.38% D.2.75%
感觉的非特异性投射系统A.外周感受野与皮层有点对点的投射关系 B.是由各种特异
已松动的折断根尖宜选用A.根钳拔除B.牙挺取根C.翻瓣去骨拔除D.探针拔除E.涡
传染病流行的基本条件是( )。A.患者病原携带者、受感染的动物 B.周围性、
女性,20岁,系统性红斑狼疮患者,狼疮肾,尿蛋白持续(++),足量糖皮质激素治疗
女10岁,阵发性腹痛,黑便2天,双下肢散在出血点,双膝关节肿胀,腹软,右下腹压痛
最新回复
(
0
)