首页
登录
职称英语
In many ways, though, definition of such skills is quite unnecessary for an
In many ways, though, definition of such skills is quite unnecessary for an
游客
2023-07-12
71
管理
问题
In many ways, though, definition of such skills is quite unnecessary for an analysis of policing. It is really most unlikely that the average police officer will ever in his career perform or even
witness those detective skills that he has enjoyed in countless TV productions. The reason for this is simply that the vast majority of crimes are usually either very likely to be solved by routine investigation or they are very unlikely to be solved at all. Fortunately, the clear-up rate for serious crimes tends to be very high. Zander (1979) has shown why. In his study of old bailey cases, the identity of the defendant(被告) seems to have been reasonably clear in 87% of cases. Morgan (1980 and ongoing) has shown that well over 92% of crimes known to the police are discovered by the public who provide the majority of decisive information. In Morgan’s study, crimes that were "solved" contained in their crime files over dwice the amount of qualitative information as crimes that were not "solved". The various bits of information in the crime files were each rated by experienced police investigators on a Likert scale of value in terms of probability of detection, "solving" of the crime. In this, where information was. provided by the public during a police interview, the information was believed to the police "since it was felt that in an interview genuine police skills are involved in the collection of information." Evidently this method can be justified thus, but will necessarily overestimate the police role. Nevertheless, in this analysis of crime files it was shown that in cases where crimes were solved, the public still provided nearly twice the amount of information as the police. [br] Which of the following is NOT TRUE about the collection of information in police interviews?
选项
A、It requires genuine police skills.
B、It can be justified.
C、It is crucial for the solving of a crime.
D、It over-estimates the police role but ignores the informant Y s role.
答案
C
解析
由于collection of information出现在文中偏后的位置,答题应注意细读文中后半部分。最后四句的内容与选项A、B、D相符,但与选项C不符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2829951.html
相关试题推荐
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsand
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsand
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsand
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsand
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsand
Thecameraisoftenthoughttobeamodeminvention.Butasearly1727,aGe
Thecameraisoftenthoughttobeamodeminvention.Butasearly1727,aGe
Thecameraisoftenthoughttobeamodeminvention.Butasearly1727,aGe
Thecameraisoftenthoughttobeamodeminvention.Butasearly1727,aGe
Thecameraisoftenthoughttobeamodeminvention.Butasearly1727,aGe
随机试题
Ifallgoesaccordingtoplan,thetownwillprepareforanother______ofvisit
Thecigaretteindustrybeganinthe1870swiththedevelopmentofthecigare
A—LaborMarketB—EmploymentExchangeC—FullEmploymentD—Piecew
关于矩形天窗采光特性的描述,下列哪项是错误的?( )A.天窗位置高度增高,其照
微波可分为哪几个波段A.又称厘米波 B.分米波、厘米波 C.厘米波、毫米波
A.飞门 B.户门 C.吸门 D.阑门 E.魄门下极被称为()
2019年3月上海证券交易所公布《上海证券交易所科创板股票交易特别规定》,明确投
某果农要用绳子捆扎甘蔗,有三种规格的绳子可供使用;长绳子1米,每跟能捆7根甘蔗;
C三角形每次顺时针移动3格子,2格,1格。故答案为C。
( )是指利用期货市场上不同合约之间的价差进行的套利行为。A.价差套利 B.
最新回复
(
0
)