首页
登录
职称英语
[originaltext] Along the river banks of the Amazon and the Orinoco there liv
[originaltext] Along the river banks of the Amazon and the Orinoco there liv
游客
2023-07-10
70
管理
问题
Along the river banks of the Amazon and the Orinoco there lives a bird that swims before it can fly, flies like a fat chicken, eats green leaves, has the stomach of a cow and has claws on its wings when young. They build their homes about 4.6m above the river, an important feature for the safety of the young. It is called the hoatzin.
In appearance, the birds of both sexes look very much alike with brown on the back and cream and red on the underside. The head is small, with a large set of feathers on the top, bright red eyes, and blue skin. Its nearest relatives are the common birds, cuckoos. Its most striking feature, though, is only found in the young.
Baby hoatzins have a claw on the leading edge of each wing and another at the end of each wing tip. Using these four claws, together with the beak, they can climb about in the bushes, looking very much like what primitive birds must have done. When the young hoatzins have learned to fly, they lose their claws.
During the drier months between December and March hoatzins fly about the forest in groups of 20 to 30 birds, but in April, when the rainy season begins, they collect together in smaller living units of two to seven birds for producing purposes.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is the passage mainly about?
23. Why are young hoatzins different from their parents?
24. What can we infer about primitive birds from the passage?
25. Why do hoatzins collect together in smaller groups when the rainy season comes?
选项
A、To find more food.
B、To produce their young.
C、To keep themselves warm.
D、To protect themselves better.
答案
B
解析
选项均以“To+原形动词”开头表明,本题可能考查目的。短文中提到,when the rainy season begins,they collect together in smaller living units of two to seven birds for producing purposes.(雨季开始时,他们就组成两个到七个的小群体来繁殖),故答案为B)。B)To produce their younger是对短文中for producing purposes的同义转述。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2823396.html
相关试题推荐
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Inmanysocietieswomenerenottreatedastheequalsofmen.
[originaltext]Inmanysocietieswomenerenottreatedastheequalsofmen.
[originaltext]Operator:Hello.Thisistheemergency911operator.TaxiDriver:
[originaltext]Operator:Hello.Thisistheemergency911operator.TaxiDriver:
[originaltext]Fromtheearliesttimestheseahasbeenaplaceofsecrets—a
[originaltext]Fromtheearliesttimestheseahasbeenaplaceofsecrets—a
[originaltext]Fromtheearliesttimestheseahasbeenaplaceofsecrets—a
[originaltext]M:Nancy,whywereyoulatetoday?W:Ioversleptandmissedthebus
随机试题
Overthepastfewyears,outcriesfromfoodactivistshavechangedmanyAmer
Hishandsandfingernailssuggestedthathehadn’tdoneheavymanualworkinthi
Indeed,it______(正是总裁在投资问题上的仓促决定)eventuallyledtothebankruptcyofourcorpor
IntheUnitedStates,itisrequiredthatallchildrenattendschool,public
TheSpanish-AmericanWartookplaceinthelate1800sduringtheadministrat
【题目来源】5月20日下午黑龙江省哈尔滨市结构化面试考题 【考题一回顾】
保荐机构应当针对发行人的具体情况,确定证券发行上市后持续督导的内容,在持续督导期
旗帜问题至关重要。毛泽东指出:“主义譬如一面旗子,旗子立起了,大家才有所指望,才
在比内-西蒙量表测试中,某儿童通过了4岁组的全部题目,5岁组通过3题,6岁组通过
下列选项中,可以确认为投资性房地产的是( )。A.企业购入写字楼作为经营办公场
最新回复
(
0
)