首页
登录
职称英语
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Genera
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Genera
游客
2023-07-09
67
管理
问题
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Generation X’s(20世纪60年代到70年代初出生的美国人)young and middle-age adults are uninformed and unconcerned about climate change.
Only about 5% of Gen Xers, now 32 to 52 years old, are "alarmed" and 18% "concerned" about climate change, reports the University of Michigan’s Institute for Social Research on Tuesday. Two-thirds, or 66% , of those surveyed last year said they aren’t sure global warming is happening and 10% said they don’t believe it’s occurring.
"Most Generation Xers are surprisingly disengaged, dismissive or doubtful about whether global climate change is happening and they don’t spend much time worrying about it," said author Jon D. Miller.
The report comes as several Obama administration officials have recently linked extreme weather to climate change. In a report last week, the National Oceanic and Atmospheric Administration cited six weather events last year and said that atmospheric changes caused by the burning of fossil fuels made Texas’ heat wave, for example, 20 times more likely than it would have been in the 1960s.
The Generation X survey of about 3,000 adults, the fourth in a continuing series, found a small but statistically significant decline in Gen Xer’s attention to climate change. In 2011, 16% said they followed the issue very or moderately closely, down from 22% in 2009.
Why are Gen Xers so indifferent? The report, funded by the National Science Foundation, cites climate change’s complexity, pressing economic concerns and " issue fatigue". It finds educated adults tend to be more concerned about the issue. It also finds partisan(党派的)differences; nearly half of liberal Democrats were concerned or alarmed compared to zero percent of conservative Republicans.
Miller said he expected that, given climate change’s expected impact on future generations, parents of young children would be more concerned than those without kids.
" Not so," he said. " Generation X adults without minor children were slightly more alarmed about climate change than were parents. The difference is small, but it is in the opposite direction than we expected. " Miller said the report suggests that while there’s broad awareness of climate change, many Gen Xers prefer to focus on more immediate issues such as jobs and schools. [br] We can infer from Para. 4 that the American government______.
选项
A、links extreme weather to climate change since last week
B、is concerned about the consequence of climate change
C、tries hard to inform people the influence of climate change
D、is opposed to the burning of fossil fuels in the country
答案
B
解析
推理判断题。本题考查有关美国政府的细节。由原文可知,奥巴马政府的数名官员把极端天气归咎于气候变化,美国国家海洋和大气管理局也对气候变化和极端天气之间的关系进行了研究。由此可推断,美国政府对于气候变化是比较关注的,故B)“关注气候变化带来的后果”为本题答案。A)“从上周开始把极端天气和气候变化联系在一起”与原文不符,原文提及在上周发布的一个报告中,美国国家海洋和大气管理局引用例子来证明气候变化和极端天气之间的关系,但这种联系并不是从上周才开始的,故排除;C)“努力试图向人们告知气候变化的影响”在原文中并未提及,故排除;D)“反对在国内使用化石燃料”与原文不符,原文仅提出美国国家海洋和大气管理局认为化石燃料的使用导致了大气变化,但并未说明美国政府对此的态度或政策,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2821450.html
相关试题推荐
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betwee
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betwee
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betwee
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betwee
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betwee
【S1】[br]【S7】F根据another,我们可以往前一个句子找到相对应的名词survey。
Healthingeneraltermsincludesmanynon-medicalareas,suchashousingand
Healthingeneraltermsincludesmanynon-medicalareas,suchashousingand
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordto
随机试题
Readthearticlebelowabouthowcapitalcontrolsandmonetarypolicyareim
中国是世界上种茶最早、制茶最精、饮茶最多的国家,是茶的故乡。最初,茶只是被作为一种药材而非饮品。【T1】后来,古人逐渐将茶从药材中分离出来成为一
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
一个圆锥台如下图所示,从正中心挖掉一个小圆锥体,然后从任意面剖开,下面不可能是该
靖难之役
关于侵犯公民人身权利的犯罪,下列哪一选项是正确的? A.甲对家庭成员负
共用题干 一般资料:求助者,男性,56岁,某职业技术学校教师。案例介绍:求助者
三因制宜中,因时制宜的原则有A.用温远温 B.用热远热 C.用凉远凉 D.
某首饰商城为增值税一般纳税人,金银首饰零售环节消费税税率5%,金银首饰的成本利
关于非全日制用工的说法,错误的是( )。A.非全日制用工终止时,用人单位不向劳
最新回复
(
0
)