首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans are afraid of crime and take many precautions to ke
[originaltext] Americans are afraid of crime and take many precautions to ke
游客
2023-07-08
113
管理
问题
Americans are afraid of crime and take many precautions to keep from being victims.(26)Unfortunately, the people who are generally the most friendly and outgoing, out of a need to protect themselves, act and appear unfriendly and hostile to strangers. Though smiling is such a natural human trait, Americans have learned that to smile at a stranger is to invite danger.(26)They are daily exposed to news stories of victims who have been tortured, raped, murdered, and robbed by strangers. It is a logical reaction to view all strangers as potential criminals. With this idea in mind, visitors should be always mindful that Americans are overly cautious about whom they talk with and whom they allow within their personal space. An official from the US Department of State was once talking with a group of foreign travelers in Washington D.C. and his instructions were graphic and to the point.(27)He warned, "Each American has this imaginary bubble that surrounds him or her and extends about twenty inches in all directions. At all costs avoid getting too close to that bubble." His advice clearly points out to visitors that(28)people are afraid of anyone who gets too close and threatens their personal safety. Visitors should be aware that out of fear, Americans may react violently to what means an innocent smile, stare or pat on the back to them.
26. Why do Americans act unfriendly and hostile to strangers?
27. What does the official from the US Department of State suggest?
28. What can we infer from the passage?
选项
A、Americans don’t like to make friends.
B、America is a society filled with crimes.
C、Americans always carry weapons with them.
D、Americans attach great importance to personal safety.
答案
D
解析
综合推断题。文章开头提到美国人害怕犯罪活动并采取许多预防措施来保护自己的安全,后面又提到美国人害怕那些靠他们太近、有可能威胁到他们个人安全的人。由此可知,美国人非常重视个人安全。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2820285.html
相关试题推荐
[originaltext]ThisincidentoccurredonemorningoutsideAlbertSchweitzer’
[originaltext]ThisincidentoccurredonemorningoutsideAlbertSchweitzer’
[originaltext]AsManagingDirectorofourcompanyI’vebeenaskedtosaya
[originaltext]AsManagingDirectorofourcompanyI’vebeenaskedtosaya
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutnewhealthysnackfood.It’smadefrom
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
[originaltext]W:Whatareyoureadingnow?M:I’mlookingatthisbeautyinthe
[originaltext]W:Tom,youreallymusttakeschoolmoreseriously.Ifyoudon’t
[originaltext]W:Tom,youreallymusttakeschoolmoreseriously.Ifyoudon’t
随机试题
CitoGaston,oneoftheleast______baseballmanagers,surprisedreportersbywee
HowmanyhoursdoesNationalSavingBankofferthepart-timertodoperweek?[b
WaterforLife[img]2016m12s/ct_eyyjsdm_eyyjsdcloze_
Asisknowntoall,theorganizationandmanagementofwagesandsalariesar
8月女婴,生后一直人工喂养.尚未加辅食,近日对有夜惊多汗,今日突然惊厥发作,四肢
通常,将()所得分开有利于节省税款。 Ⅰ.工资 Ⅱ.薪金所得 Ⅲ.劳务
房地产证券属于(),金融机构仅提供基本的服务平台。A.间接融资 B.独立融
鱼油即不饱和脂肪酸,适当地食用不饱和脂肪酸可以预防动脉硬化的发生,减轻动脉硬化及
某笔贷款按月还本付息,“年利率12%,每月计息一次”。则名义利率和实际利率分别是
下列选项中,符合木瓜功效的有A.消食 B.化湿 C.解毒 D.生津止渴
最新回复
(
0
)