首页
登录
职称英语
[originaltext] TOEIC is the Test of English for International Communication.
[originaltext] TOEIC is the Test of English for International Communication.
游客
2023-07-08
85
管理
问题
TOEIC is the Test of English for International Communication. It measures the ability of people to communicate in the workplace using everyday English.(30)The Educational Testing Service(ETS)in Princeton, New Jersey, develops and administers the TOEIC. It says more than 9 000 organizations use the test in more than 90 countries. Each year the TOEIC is taken in the United States about 20 000 times. Last year the test was given more than 5 million times worldwide.(31)Non-native English speakers take the test to demonstrate their English skills when seeking a new job or a promotion. Some organizations use the TOEIC to measure progress in English training programs and as a placement test. The cost of the test is set locally in each country. The TOEIC is really two tests. People can take one or both of them. One is a paper-and-pencil test. It measures listening and reading skills. The other test is given on a computer. It measures speaking and writing skills. Eleven questions on the computer test require speaking. For example, the test taker is asked to read out loud or describe a picture. Eight other questions require written answers, including an opinion essay. There are some false e-mails claiming to be from ETS on the Internet. Spokeswoman Christine Betaneli advises people taking the TOEIC to be suspicious of any e-mails claiming to be from ETS. They should be especially suspicious of messages that ask for information that they have already provided for the test.(32)The spokeswoman says if you get an e-mail you are not sure about, forward it or send a separate message to ContactETS@ets.org.
29. What is the passage mainly about?
30. What do we learn about TOEIC from the passage?
31. Why do non-native English speakers take the test?
32. What should we do if we receive a suspicious e-mail from ETS?
选项
A、An introduction to TOEIC.
B、How to take the test of TOEIC.
C、A warning against e-mail cheating.
D、The history and development of TOEIC.
答案
A
解析
主旨大意题。这篇文章开头介绍了TOEIC考试的目的、管理者、费用、考试内容等,最后又提到与这门考试有关的邮件诈骗。由此可知,这篇文章主要介绍了有关TOEIC考试的一些情况。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2819737.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenIwas11,Ilovedrock’n’roll,andmorethananything
[originaltext]WhenIwas11,Ilovedrock’n’roll,andmorethananything
[originaltext]W:John,IwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsontheC
[originaltext]W:John,IwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsontheC
[originaltext]W:John,IwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsontheC
[originaltext]W:MayIhelpyou?M:Yes.Iwouldliketoapplyforoneofthese
[originaltext]W:MayIhelpyou?M:Yes.Iwouldliketoapplyforoneofthese
[originaltext]M:I’mthinkingaboutwhethertotellthatstoryaboutJoeatthe
[originaltext]M:I’mthinkingaboutwhethertotellthatstoryaboutJoeatthe
[originaltext]Whilemostpeoplewerewarminguptheircars,[26]Bruce,myhu
随机试题
Therespondentworkson______[br][originaltext]AExcuseme,I’msorrytoboth
Wouldyouquicklylook______thesefiguresformeandseeifthereareanyobviou
关于审稿,说法正确的有()。A.审稿时不必全面审读全稿 B.审稿时不宜把
对外开放是我国的一项长期的基本国策,实行这一国策的前提和基础是()A.公平合理
下列有关铁吸收的描述哪一项是正确的A.同时摄入果糖、氨基酸均不利于铁的吸收 B
双组分路面标线涂料不黏胎干燥时间小于()。A.20min B.25min
下列哪项不是氯胺酮的作用A、降低颅内压 B、升高血压 C、增加眼内压 D、
根据下表,则下列说法正确的是()。 I.来自东亚的游客数量小于来自东欧、
某男,48岁。辨析其证候是原发性肝癌,肌肉消瘦,乏力少气而嗜卧,腹皮苍黄,胀大如
编制人工定额时,工人必需消耗的工作时间包括()。A.多余和偶然工作时间
最新回复
(
0
)