首页
登录
职称英语
[originaltext] More and more Americans have been leaving their cars at home
[originaltext] More and more Americans have been leaving their cars at home
游客
2023-07-08
75
管理
问题
More and more Americans have been leaving their cars at home and riding to work on bicycles. They are doing this because of gas prices, a slowing economy and concerns about the environment.
Andy Clark is the executive director of the League of American Bicyclists. His group supports bicycling for fun, fitness and transportation. Clark says this is good news for the environment. He says riding a bicycle to work does not burn fossil fuel or create dangerous pollutants. Experts say the effects are the most important on short trips. Shorter car trips release more pollution into the air for each kilometer driven. This is because the device in a car engine that reduces the harmfulness of emissions needs to warm up before it can work well.
Last year, the Pacific Northwest city of Portland, Oregon, had the highest percentage of bicycle commuters in the United States. Portland has been doing progressive city planning for many years to create special paths for bike riders. Andrew Land is one of Portland’s citizens who bikes to work every day. Mr. Land is 33 years old and has never owned a car. He has biked to work for 12 years. Before moving to Portland 6 years ago, he lived in Washington, D.C. But he was hit by a car twice while biking to work there. That has not happened in Portland where there are special roads for bicycles.
20. Why do more and more Americans choose to ride to work?
21. What’s the purpose of the progressive city planning in Portland?
22. What do we learn about Andrew Land from the passage?
选项
A、To reduce the percentage of bike riders.
B、To create special lanes for bike riders.
C、To make the city beautiful and green.
D、To reduce environmental pollution.
答案
B
解析
短文提到波特兰市的城市进展规划是为了给骑车者建造专用通道,B中的lanes与短文中的paths同义.故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2819056.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenMr.Frenchretired,heboughtasmallcottageatthesea
[originaltext]WhenMr.Frenchretired,heboughtasmallcottageatthesea
[originaltext]WhenMr.Frenchretired,heboughtasmallcottageatthesea
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromseason
[originaltext]M:Hi,Sandy.Iheardyou’dbeentotheWestCoast.W:Yes,Iwas
[originaltext]About45percentofurbancitizenshavetroublesleeping,acc
[originaltext]About45percentofurbancitizenshavetroublesleeping,acc
[originaltext]About45percentofurbancitizenshavetroublesleeping,acc
[originaltext]W:HaveyoutriedJack’schocolatechipcookies?M:Imanagedto
[originaltext]Myfatherwas44andknewhewasn’tgoingtomakeitto45.H
随机试题
Whenthesunstartedtoset,Jimheadedforhome.Hehadhuntedlongenough
Agoodwaytopassanexaminationistostudyhardeverydayintheyear.You
Humanshavealwayslookedattheheavensand【C1】______aboutthenatureofth
Lecturingasamethodofteachingissofrequentlyunderattacktodayfrome
NarratorListentopartofalectureabouttheenvironmentstudyinBiramichiRi
WhyisMr.ShinthankfulforMr.Marley?BecauseMr.Marleysentacopyofthe_
Whatdoesittaketobeawell-trainednurse?Theanswerusedtobetwo-year
关于蛋白质互补作用下列说法错误的是A.大豆通常和玉米一起食用,可起到蛋白质互补作
商业智能将企业中现有的数据转化为知识,帮助企业做出明智的业务经营决策,包括数据预
某学生在学校在读期间已经通过医师资格考试,录用到单位后即可从事执业活动。
最新回复
(
0
)