首页
登录
职称英语
[originaltext] One winter evening Mr. Blake was driving in his car along an
[originaltext] One winter evening Mr. Blake was driving in his car along an
游客
2023-07-08
102
管理
问题
One winter evening Mr. Blake was driving in his car along an isolated country road. He had been to New York, in which he had withdrawn 10,000 dollars from the bank.
He was then going back home with the money, which he had put in his pocket. At the loneliest part of the road a middle-aged man in poor clothes stopped him and asked for a lift. Mr. Blake told him to get into the car and continued on his way. As he talked to the man he learned that he had been in prison for robbery and had escaped out of prison three days ago. Mr. Blake was very worried at the thought of the 10,000 dollars in his pocket.
Suddenly he saw a police-car and had a clever idea. He had just reached a small town where the speed limit was 40 miles an hour. He pressed down the accelerator and drove the car as fast as it would go. He looked back and saw the police-car had seen this and had begun to chase him. After a mile or so the police-car overtook him and ordered him to stop.
Questions 19 to 22 are based on the passage you have just heard.
19. Where did the story happen?
20. Who was the middle-aged man?
21. How fast could a car drive in the small town mentioned?
22. Why did Mr. Blake drive his car as fast as it could go?
选项
A、In New York.
B、In a bank.
C、Near a prison.
D、In the countryside.
答案
D
解析
细节题。文章第一句话提到,故事发生时,Blake先生正开车行驶在乡间的路上。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2817714.html
相关试题推荐
[originaltext]Preventingchildhoodinjurieswouldseematoughtask.Butth
[originaltext]Preventingchildhoodinjurieswouldseematoughtask.Butth
[originaltext]Duringthe19thcentury,women’seducationwasnotconsidered
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]SurveysofAmericanteenagersfindthatabouthalfofthemdo
[originaltext]M:Hi,Ruby,haveyouheardthatthereisgoingtobearobotsho
[originaltext]W:Wow!(19)Therearesomanychoices!ThereareanimalshereI’ve
[originaltext]W:Wow!(19)Therearesomanychoices!ThereareanimalshereI’ve
[originaltext]M:Danalookssorelaxedandhappy.Shewasalwayseatingwheneve
随机试题
•Readthearticlebelowaboutmonopoly.•Choosethecorrectwordtofill
Astheso-calleddebateoverhealthcarecontinuesintheSenate,letmetake
Thecarissoldat$50,000,whichisfarmorethanitsreal______.A、moneyB、pro
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashifti
R、L串联的正弦交流电路中,复阻抗为()
A.这场战役是三国时期三大战役之一 B.图中黑点处是柴桑 C.这是一场依靠火
下列基本薪酬制度类型中,能够灵活反映企业经营状况和劳动力市场供求状况并对员工的工
奥尔菲油田跨越甲乙两国边界,分别位于甲乙两国的底土中。甲乙两国均为联合国成员国,
A.印度尼西亚及马来西亚等地 B.广东、广西等地 C.索马里、埃塞俄比亚及阿
根据支付结算法律制度的规定,下列关于预付卡期限的说法中,正确的是()。A.记名
最新回复
(
0
)